Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

"Αδικαιολογήτως απών" ο πρόεδρος Αντώνης από την ψηφοφορία για τα ποδοσφαιρικά!

Πρόεδρε Κυριάκο δεύτερη γκέλα μέσα σε μια εβδομάδα για τον πρώην πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά. 
Είναι η δεύτερη φορά που ο πρώην πρωθυπουργός απουσίαζε και μάλιστα σήμερα από την ψηφοφορία της τροπολογίας που πέρασε η κυβέρνηση για τη αλλαγή στο νόμο περί πολυιδιοκτησίας. Και δεν έστειλε και επιστολή! Αυτό πού το πας πάλι!!!
Από κοντά και ο βουλευτής Χαλκιδικής
Γιώργος Βαγιωνάς που επίσης απουσίασε, αλλά ήταν εντάξει, έτσι καθάρισε στέλνοντας επιστολή και λέγοντας ότι είναι άρρωστος. Έτσι τα “Ναι” ήταν 156 σε σύνολο 158 βουλευτών της ΝΔ.
Μόλις πριν από μια εβδομάδα ο πρόεδρος Αντώνης είχε απουσιάσει και από την ψηφοφορία για την εκλογή της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου λόγω του ταξιδιού του στις ΗΠΑ, στέλνοντας ένα πρώτο μήνυμα. Στην Αμερική όμως είχε πάει για λόγους υγείας... Όχι γιατί τον είχε πειράξει η εκλογή της κας Σακελλαροπούλου..
Επιστολές που συνυπολογίζονται γιατί λείπουν δικαιολογημένα για λογαριασμό της κυβέρνησης ή της Βουλής έστειλαν: Μητσοτάκης, Σταϊκούρας, Δένδιας, Βαρβιτσιώτης, Κώστας Καραμανλής, Βλάσης, Πιπιλή, Μπακογιάννη, Ρουσόπουλος, Καράογλου,  Αθανασίου, Στυλιανίδης, Χατζηβασιλείου.
Τώρα μένει να δούμε πως θα αντιδράσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης... Βρε τι τραβάμε και εμείς οι Πρωθυπουργοί! Πάει ποδόσφαιρο την καταντήσαμε την πολιτική!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.