Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Κυριάκος σε απεργούς ΣΤΑΣΥ: Σταματήστε! Τιμωρείτε τους πολίτες

Χιλιάδες αθηναίοι, κυρίως άνθρωποι μεροκαματιάρηδες, χαμηλών λαϊκών στρωμάτων που δεν έχουν τη δυνατότητα να πηγαίνουν στη δουλειά τους με Ι.Χ., ταλαιπωρήθηκαν και σήμερα από την απεργία στη ΣΤΑΣΥ.
Δεν ξέρω που ανήκουν κομματικά οι συνδικαλισταράδες που λαμβάνουν τις αποφάσεις για απεργίες στα Μαζικά Μέτρα Μεταφοράς σταθερής
τροχιάς, αλλά σίγουρα δεν είναι με το μέρος των πολλών. Μάλλον με το μέρος του εαυτού τους και μόνο είναι...
Συνήθως τέτοιες καταστάσεις αποτελούν "βούτυρο στο ψωμί" της εκάστοτε Αντιπολίτευσης αφού οι απεργίες  τυγχάνουν της υποστήριξής των αντιπολιτεύσεων.
Όλων; Όχι φυσικά.
Ίσως είναι η πρώτη φορά στη σύγχρονη πολιτική ιστορία που αρχηγός κόμματος τάσσεται τόσο ξεκάθαρα ενάντια σε μια απεργία.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ξέσπασε κατά των απεργών στα Μέσα Μεταφοράς, λόγω των μεγάλων προβλημάτων που έχουν προκαλέσει στο λεκανοπέδιο.
Με ανάρτησή του στο twitter έγραψε τα εξής:
“Με τις συνεχείς απεργίες των ΜΜΜ, αντί να τιμωρείτε την Κυβέρνηση, τιμωρείτε τους πολίτες που είναι οι μόνοι που δεν φταίνε. Σταματήστε.
Χρειάζεται αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου. Καμία απεργία χωρίς το 50% +1 των εργαζομένων. Να μπει τέλος στην ασυδοσία των συνδικαλιστών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.