Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Ντόρα: Δεν είναι δυνατόν ο Καμμένος να εμφανίζεται ως προστάτης του Καραμανλή



Πηγή: Εφημερίδα «Ειδήσεις» - Του Δημήτρη Τάκη
Όταν τελείωσε η δημόσια τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη και έκλεισαν οι πόρτες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τους τομεάρχες να καταθέσουν τις απόψεις τους και να μιλήσουν ελεύθερα για όλα τα θέματα.
 Το μόνο που τους συνέστησε στην αρχή ήταν να είναι προσεκτικοί στις συνομιλίες που έχουν με
τους δημοσιογράφους και σε όσα τους λένε για να μην αναγκάζονται στη συνέχεια να τα διαψεύδουν ή να τα παίρνουν πίσω.  «Στα όργανα μπορείτε να λέτε τα πάντα αλλά με τους δημοσιογράφους να είστε προσεκτικοί».
 Από τις εισηγήσεις των τομεαρχών αυτή που έκανε εντύπωση ήταν της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία έθεσε θέμα Καμμένου και των εμφανίσεών του ως υποστηρικτή της πολιτικής Καραμανλή, αλλά και του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού.
«Αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει. Δεν είναι δυνατόν ο Καμμένος που είναι ακροδεξιός να εμφανίζεται ως προστάτης του Κώστα Καραμανλή», είπε η πρώην υπουργός και αμέσως μαζί της συμφώνησε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος πρόσθεσε: «Πρέπει να τον καταγγείλουμε δημοσίως δεν μπορώ να το κάνω εγώ γιατί θα μου λένε διάφορα, όμως αυτό θα πρέπει να το κάνουν οι λεγόμενοι καραμανλικοί βουλευτές».
 Την ώρα που τα έλεγε αυτά ο κ Γεωργιάδης κοιτούσε τον τομεάρχη Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή. Ο βουλευτής Σερρών απάντησε αμέσως στην έμμεση πρόκληση, λέγοντας «εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγω και να καταγγείλω τον Καμμένο ξέρω ότι είναι ακροδεξιός και το έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.