Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Ο Κωστής Χατζηδάκης βάφτισε τον γιό του- «Και το όνομα αυτού Ιωάννης»


«Και το όνομα αυτού Ιωάννης»: Ο Κωστής Χατζηδάκης για τη βάπτιση του γιου του

Πριν από ένα χρόνο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης  και η σύζυγός του Πόπη Καλαϊτζή απέκτησαν ένα πανέμορφο γιο.
Εφέτος, με τα πρώτα του γενέθλια, οι ευτυχείς γονείς αποφάσισαν να βαφτίσουν τον φιό τους.
Με ανάρτηση στο Instagram, η οποία μάλιστα συνοδεύεται από μαντινάδα, ανακοίνωσε στο ευρύ κοινό ο Κωστής Χατζηδάκης τη βάπτιση του γιου του. «Και το όνομα αυτού Ιωάννης. Ιωάννης Χατζηδάκης!» έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δίπλα σε φωτογραφία όπου εμφανίζεται μαζί με τη σύζυγό του να κρατούν το αγοράκι αγκαλιά.
«Συνδυάσαμε τα πρώτα γενέθλια με τη βάφτιση του μικρού Γιαννάκου! Και επειδή είναι βέρος Κρητικός του αφιερώνουμε μια μαντινάδα:
Για σένα Γιάννη εύχομαι Χρόνια Πολλά να ζήσεις
τα παντελόνια που φορείς γρήγορα να τιμήσεις!».
Τα βαφτίσια πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη σε στενό κύκλο στην Πλάκ, στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στο Μετόχιο του Παναγίου Τάφου. Ανάμεσα στους τρεις νονούς είναι και η αν.εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη. Ακολούθησε δεξίωση σε ξενοδοχείο της Πλάκας
Ένα βέβαια οφείλουμε να διαπιστώσουμε: Εδώ και ενάμιση χρόνο, από τη στιγμή που οι χαρές μπήκαν στη ζωή του Κωστή (γάμος, γέννηση, βάφτιση...) το χαμόγελο έχει εγκαταστεθεί στο πρόσωπο του αντιπροέδρου της ΝΔ, ενώ ο ίδιος δείχνει πιο άνετος και πιο απελευθερωμένος σε πολλά. Το σημαντικότερο; Αφήνει ελεύθερα τα συναισθήματά του να βγουν στην επιφάνεια. Και τη χαρά και τον θυμό. Και αυτό φαίνεται ακόμα και στις εμφανίσεις του από οτ βήμα της Βουλής.
Συμπέρασμα: Κωστή σου ταιριάζει γάντι ο ρόλος και του συζύγου και του πατέρα.
Πάντα χαρές να έχεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.