Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Παράδειγμα σύνεσης η στάση του Κυριάκου στην εκδήλωση για την προεδρία Τράμπ



Διαβάζουμε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» επικριτικά σχόλια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι πήγε στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής για τις έξι εβδομάδες της προεδρίας Τραμπ, στην οποία βασικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής και διανοητής Νηλ Φέργκιουσον  και ότι δεν είπε τίποτα για τον Τραμπ.
Το αν είπε ή δεν είπε ή τι είπε περί Τραμπ,
μπορεί κάποιος καλόπιστος να το διαβάσει σε προηγούμενη ανάρτηση. Αλλά το ερώτημα είναι αν είναι δυνατόν να ρωτά μια σοβαρή εφημερίδα γιατί δεν είπε περισσότερα εναντίον του Προέδρου των ΗΠΑ ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Ελλάδος;
Και πολλά είπε ο κ. Μητσοτάκης. Γιατί ο σχολιαστής της εφημερίδος πρέπει να καταλάβει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν είναι κάποιος συνάδελφός του, σχολιαστής κι αυτός, που πρέπει να αναπτύξει απόψεις υπέρ ή κατά του Προέδρου της υπερδύναμης που τυγχάνει να είναι φίλη και σύμμαχος χώρα.  Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και δυνάμει πρωθυπουργός μιας χώρας, πρέπει να είναι μετρημένος στις δηλώσεις του και ιδιαίτερα προσεκτικός. Πολύ περισσότερο αφού όπως όλα δείχνουν οι θητεία του Κυριάκου ως Πρωθυπουργού θα συμπέσει με τη θητεία του Τραμπ ως Προέδρου.
Σύνεση και σοβαρότητα λοιπόν από όλους, γιατί εκείνο που όπως πολύ σωστά πράττει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να προτάσσει τη λογική και το συμφέρον της χώρας, πρέπει να το πράττουμε όλοι και σε όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.