Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Συνομιλία του Κυριάκου με πιτσιρικάδες δημοτικού στην Άμφισσα

Στη Φωκίδα περιόδευσε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πριν μεταβεί στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών στο οποίο θα μιλήσει.
Ο πρόεδρος τςη ΝΔ επισκέφθηκε κατ' αρχάς την Ιτέα και στη συνέχεια μετέβη στην Αμφισσα προκειμένου να συνεχίσει τις συναντήσεις του με τοπικούς φορείς. Η τελευταία του επαφή είχε ορισθεί για νωρίς το μεσημέρι, με τον μητροπολίτη  Θεόκτιστο, στο επισκοπείο. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα iefimerida.gr, αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της ακολούθησε... άλλη μια!
Δίπλα ακριβώς από το επισκοπείο υπάρχει ένα σχολείο και όπως είναι φυσικό τα παιδιά που γρήγορα
αντιλήφθηκαν πως κάτι... συμβαίνει, θέλησαν να παραμείνουν στο προαύλιο μήπως συναντήσουν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, που έμαθαν πως επισκέπτεται την πόλη τους. Οι ψίθυροι μεταξύ τους πολλοί πως βρίσκεται κοντά τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έτσι όταν τον είδαν από μακρυά άρχιζαν να τον φωνάζουν και να τον χαιρετούν. Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί στο κάλεσμα των παιδιών και πλησίασε τα κάγκελα για να μιλήσει για λίγο μαζί τους. Τα παιδιά άρχισαν να του συστήνονται, ενώ ο κ. Μητσοτάκης τα ρώτησε ένα ένα για την αγαπημένη τους ομάδα και για το αν διαβάζουν τα μαθήματά τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.