Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Κακλαμάνης: Ο Κυριάκος θα παραλάβει από τον Τσίπρα μια βόμβα. Το στοίχημά του θα είναι να μη σκάσει!“Το πιθανότερο είναι ο πρόεδρος της ΝΔ να παραλάβει στα χέρια του μια βόμβα από τον Αλέξη Τσίπρα και το στοίχημα του είναι να μην εκραγεί”. 
Με αυτόν τον τρόπο περιέγραψε ο Νικήτας Κακλαμάνης την κατάσταση στην οποία αναμένει η ΝΔ να παραλάβει τη χώρα από τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1»  διατύπωσε την άποψη ότι «ο
Τσίπρας θέλει μετά τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν, να έχει ποσοστό πάνω από 20% . Και αν ψηφίσει τα μέτρα αυτό δεν πρόκειται να γίνει», υπονοώντας φυσικά ότι ο κ. Τσίπρας δεν θα κλείσει την αξιολόγηση.
Πρόβλεψη του κ. Κακλαμάνη είναι ότι ο κ. Τσίπρας «θα κατέβει στις εκλογές με σύνθημα Αριστερά ή Δεξιά».

Για την πρόθεση Ερντογάν να προσευχηθεί στην Αγιά Σοφιά, ανήμερα τη Μεγάλη Παρασκευή, ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι αν ο Τούρκος  Πρόεδρος  το κάνει πρέπει να γίνει παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης στον ΟΗΕ για αποβολή της Τουρκίας από την UNESCO. 

Όσον αφορά τα εσωκομματικά ο κ. Κακλαμάνης με κατηγορηματικό τρόπο δήλωσε ότι ο Μητσοτάκης δεν αλλοίωσε το ιδεολογικό προφίλ της ΝΔ, ενώ επισήμανε με αφορμή την πρόσφατη απόφαση για το Βατοπαίδι, ότι ο Κώστας Καραμανλής εξακολουθεί να έχει μεγάλη λαϊκή απήχηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου