Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ο Νικήτας Κακλαμάνης αποκάλυψε γιατί πήγε ο Καραμανλής στις Σέρρες!

Η επίσκεψη Καραμανλή στις Σέρρες (Αμφίπολη, Ρούπελ, Πρώτη) ερμηνεύθηκε από πολλούς ευφάνταστους ποικιλοτρόπως.
Ωστόσο στην πολιτική, όπως και στη ζωή, οι σωστές εξηγήσεις είναι οι απλές εξηγήσεις. Και την πιο απλή εξήγηση έδωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης όταν ρωτήθηκε για το θέμα αυτό από την Βάλια Πετούρη στην εκπομπή
της ΕΡΤ ΕΠΤΑ.
Ο αντιπρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου, αποκάλυψε ότι ρώτησε τον πρώην πρωθυπουργό γιατί ετοιμάζεται να πάει στις Σέρρες και εκείνος του απήντησε: “Εσύ πόσο καιρό έχεις να πας στην Ανδρο;”
– ” Τρεις εβδομάδες.”
– ” Εγώ δηλαδή δεν δικαιούμαι να κάνω μία τσάρκα στην πατρίδα μου;”
Και ομολογουμένως ο Κώστας Καραμανλής είχε καιρό να πάει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Ο κ. Κακλαμάνης χαρακτηρισε άστοχη την αναΦορά Β.Οικονόμου περί " Χ" στην ψηφορία των μέτρων λέγοντας ότι η άποψη αυτή δεν εκφράζει την Ν.Δ.
Όσο για την δήλωση Μειμαράκη περί τζάμπα μαγκιάς η μη υπερψηφιση των μέτρων, δήλωσε ότι ο ίδιος ο κ.Μειμαράκης του είπε πώς αφορούσε τον Μ.Βορίδη και την δήλωση του ότι δεν έπρεπε να ψηφιστούν τα μέτρα τον Αύγουστο του 2012.
Ο πρώην υπουργός Υγείας ταχθηκε υπέρ της εξεταστικής γιά την Υγεία , γιά να φανούν όπως είπε αν όντως υπάρχουν σκάνδαλα, ενώ σε ό,τι αφορά τα τρομοδέματα κάλεσε τις χώρες όπου απεστάλησαν τα δέματα να μην μας κουνούν το δάκτυλο, διερωτώμενος εκείνες γιατί δεν εντόπισαν τους εκρηκτικούς μηχανισμούς κατά την είσοδο των δεμάτων με τα εκρηκτικά στις χώρες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.