Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ντόρα:"Μη σόβαρος άνθρωπος ο Π. Καμμένος -Δεν έχει σχέση με τις αξίες της Ν.Δ και είναι στον αντίποδα του Καραμανλή- Ο Τσίπρας όπως έστρωσε θα κοιμηθεί



Η ΝΔ θα καταψηφίσει το σύνολο του πακέτου των μέτρων διαμηνύει η τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη της στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ  και στη Χριστίνα Κοραή, και τονίζει: «Το χέρι της συναίνεσης η Ν.Δ το έδωσε στον κ. Τσίπρα το καλοκαίρι του 2015 και ο κ Τσίπρας επέλεξε από το σύνολο του πολιτικού φάσματος τον όμοιό του σε λαϊκισμό κ. Καμμένο για να κάνει κυβέρνηση. Η ευθύνη βρίσκεται 100% στον κ Τσίπρα»,  λέει και προειδοποιεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛ. ότι «όπως έστρωσε θα κοιμηθεί»
Για τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρει ότι «ήταν ο πρώτος που μίλησε για
χαμηλότερα πλεονάσματα. Αυτό επανέλαβε και στον κ. Σόιμπλε και σας διαβεβαιώνω ότι βρήκε ευήκοα ώτα».
Η πρώην υπουργός αφήνει επίσης σοβαρές αιχμές κατά του Πάνου Κομμένου: «Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα τον υπουργό Άμυνας να ασκεί εξωτερική πολιτική και αυτό από μόνο του είναι απαγορευτικό», τονίζει. «Στην περίπτωση δε που έχουμε να κάνουμε με ασόβαρους και ανεύθυνους ανθρώπους αυτό γίνεται επικίνδυνο για τη χώρα»
Όσον αφορά στους ισχυρισμούς του Π. Καμμένου ότι είναι καραμανλικός απαντάει ότι «κινείται ακριβώς στον αντίποδα καθώς βάζει πάνω από όλα την καρέκλα και όχι τη χώρα».
Για την κριτική που δέχεται η ΝΔ περί ταύτισής της με τους δανειστές απαντάει ότι «μετά τις κυβιστήσεις της κυβέρνησης μετά τις ηρωικές διαπραγματεύσεις που κατέληξαν σε υπερφορολόγηση των πάντων και περικοπές συντάξεων αυτή η ρητορική πέφτει στο κενό, για να μην πω ότι ακούγεται γελοία»
Αναφορικά με τη μείωση του ΕΝΦΙΑ για την οποία δεσμεύτηκε η Ν Δ λέει ότι «θα γίνει αν χρειαστεί και μονομερώς. Το έχει πει ξεκάθαρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης», τονίζει σχετικά.
 Για τα κόμματα που συνωστίζονται στα δεξιά της Ν.Δ σχολιάζει ότι «προσωπικές φιλοδοξίες και προσωπικές στρατηγικές όπως φαίνεται και από τα δημοσκοπικά ευρήματα δεν συγκινούν κανέναν και δεν βοηθούν τη χώρα».
Τέλος αναφορικά με την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου λέει πως «δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι παρέδωσε τη χώρα με πραγματική ανάπτυξη η οποία δεν διαψεύσθηκε από την ΕΛΣΤΑΤ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.