Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Τι είπαν Καραμανλής - Ντόρα στη συνάντηση που είχαν το πρωί

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είχε σήμερα το πρωί η Ντόρα Μπακογιάννη, στο πολιτικό γραφείο του στις 10.00 το πρωί.
Συζήτησαν για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και, σύμφωνα με πληροφορίες, μίλησαν και για τον υπουργό Αμύνης Πάνο Καμμένο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έκανε αναφορές στην καραμανλική παράδοση της ΝΔ.
Το τετ α τετ των δύο κορυφαίων παραγόντων του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έγινε σε πολύ καλό κλίμα.
 
Συζήτησαν για την πορεία της διαπραγμάτευσης και του κυβερνητικού χειρισμούς, τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και τις απόψεις που διατυπώνει το τελευταίο διάστημα ο Πάνος Καμμένος εμφανιζόμενος ως υπέρμαχος του καραμανλισμού.

Ειδικότερα έγινε ιδιαίτερη αναφορά στους ισχυρισμούς που διατύπωσε πρόσφατα ο υπουργός εθνικής άμυνας σε σχέση με το βέτο στο Βουκουρέστι για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την τότε στάση της κας Μπακογιάννη. 
Ο κος Καραμανλής και η κα Μπακογιάννη συζήτησαν για την πλήρη ταύτιση απόψεων που είχαν την περίοδο εκείνη διαψεύδοντας με τον τρόπο αυτό τους ισχυρισμούς Καμμένου.
Άλλωστε πριν από λίγες ημέρες στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής Σερρών , Κώστας Καραμανλής είχε «αδειάσει» τον Πάνο Καμμένο λέγοντας ότι δεν μπορεί κάποιος να είναι και με τον Καραμανλή και με τον Τσίπρα. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Καμμένος είναι καραμανλικός ευκαιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.