Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ εισήλθε πλέον στοον αστερισμό της... κουμπαριάς!!!- Ο κ. Μουλόπουλος επικαλείται ως άλλοθι ότι είναι κουμπάρος του κ. Ψυχάρη

Ο ανεξάρτητος... κουμπάρος κ. Μουλόπουλος
Τις δικές του απόψεις για το μέλλον του ιστορικού Συγκροτήματος Λαμπράκη παρουσίασε ο Βασίλης Μουλόπουλος, με συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89.

Ο μέχρι χθες (στην κυριολεξία) πρόεδρος της κομματιικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΥΓΗΣ, προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους για τους
οποίους αποφάσισε να… πέσει στη θάλασσα για τον ΔΟΛ και να... θυσιαστεί, μετά τη σχετική πρόσκληση του (κουμπάρου του!!!) Σταύρου Ψυχάρη, μίλησε για διαφορετική ηθική που τον χαρακτηρίζει, σε σχέση με τους επικριτές του, και έφερε ως παράδειγμα τις περιπτώσεις των Γιάννη Μιχελάκη (από τη ΝΔ) και Παντελή Καψή (από το ΠΑΣΟΚ), που ανέλαβαν πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ΜΜΕ, χωρίς να… ανοίξει μύτη.

Αυτό βέβαια χωρίς να λαμβάνει υπ' όψιν του ότι ο μεν κ. Μιχαλάκης έχει καταστεί ένας από τους πιο σκληρούς επικριτές του προέδρου της ΝΔ κι εν πάση περιπτώσει δεν υπηρετούσε σε κανένα κομματιικό έντυπο, αλλά το ίδιο ισχύει και για τον κ. Καψή ο οποίος δεν ήταν πρόεδρος σε κανένα κομματικό έντυπο, όπως η ΑΥΓΗ.

Βέβαια η επίκληση της κουμπαριάς του με τον κ. Ψυχάρη το μόνο που επιτυγχάνει είναι να παραπέμψει σε άλλες πολιτικές κουμπαριές του πρόσφατου παρελθόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.