Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ο Πάγκαλος εξηγεί στον Μουλόπουλο γιατί λέει τον Τσίπρα τσογλάνι!!!



Μπορεί ο τοποτηρητής της κυβέρνησης στον ΔΟΛ, ο κ. Μουλόπουλος, να λέει ότι δεν έχει σκοπό να κάνει λογοκρισία, και να επιμένει πως όταν γράφεται κάτι πρέπει να αποδεικνύεται, αλλά είναι εμφανές το πνεύμα και οι προθέσεις του.
Φάνηκαν άλλωστε από τη χθεσινή δήλωση του του κ. Μουλόπουλου ότι «ο Πάγκαλος δεν μπορεί να
συνεχίσει να λέει "τσογλάνι" τον πρωθυπουργό από δημόσια συχνότητα».
Επειδή λοιπόν ο κ. Πάγκαλος φαίνεται ότι έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο, σήμερα, μέσω του λογαριασμού του στο twitter απάντησε στον κ. Μουλόπουλο κι έγραψε τα εξής:
«Τσογλάνι (παραποίηση του τουρκικού iç-oğlan): άτομο νεαρής ηλικίας και κακής διαγωγής. Πηγή: Βικιλεξικό. Είναι προφανές ότι δεν εσκόπευα να βρίσω τον "Πρωθυπουργό"!!! Να τον περιγράψω ήθελα. Μέχρι πρόσφατα ο Μουλόπουλος διεύθυνε ένα λαθρόβιο κόμμα, την ΑΥΓΗ. "Παχύσαρκο κτήνος, κήτος, γουρούνι, γερμανοτσολιάς, προδότης". Όλα αυτά ήταν προφανώς θωπείες και όχι βαρύτατη προσπάθεια εξόντωσής μου. Ανάμεσά μας υπάρχει χάος. Συνεχώς διευρύνεται».
Το ερώτημα είναι, βέβαια, αν τώρα που ο κ. Πάγκαλος απέδειξε γιατί αποκαλεί τον κ. Τσίπρα "τσογλάνι" θα του επιτρέπει ο κ. Μουλόπουλος να το λέει στον vimafm ή να το γράφει στα έντυπα του Συγκροτήματος!!!
Άλλωστε, θεωρούμε, ότι η απόδειξή του είναι πειστικότατη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.