Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Κυριάκος Μητσοτάκης στον Economist: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η πρώτη χώρα που θα κερδίσει τους λαϊκιστές

Την αποφασιστικότητα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να χτυπήσει τον λαϊκισμό στην Ελλάδα, καταδεικενύει αφιέρωμα στη χώρα μας του Economist.
 Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε, μιλώντας στο έγκριτο
περιοδικό Economist, ότι «η Ελλάδα μπορεί να γίνει η πρώτη χώρα που θα κερδίσει τους λαϊκιστές στο δικό τους παιχνίδι».

Το περιοδικό φιλοξένησε, στην ηλεκτρονική του έκδοση, ένα άρθρο – αφιέρωμα στην πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Στο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι ο κ. Μητσοτάκης εκτιμά ότι «οι Έλληνες πολίτες έχουν κουραστεί πλέον με την χαοτική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα. Εάν προκηρύσσονταν αιφνίδιες εκλογές το επόμενο έτος, η Νέα Δημοκρατία, η οποία προσφέρει ρεαλιστικές προτάσεις, θα έπειθε τους ψηφοφόρους να εγκαταλείψουν τους θερμοκέφαλους του ΣΥΡΙΖΑ και να επιλέξουν μια πιο τεχνοκρατική Κυβέρνηση».

Όπως αναφέρει ο Economist, η δημοτικότητα του ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, την ώρα που η δημοτικότητα της Νέας Δημοκρατίας ανεβαίνει. Αυτόν το μήνα, αναφέρει το άρθρο, η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το ΣΥΡΙΖΑ έφτασε τις 15 μονάδες. Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που εκλέχθηκε Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τον Ιανουάριο, προηγείται του κ. Τσίπρα στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.