Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Με την κοινωνία ή με τον ΣΥΡΙΖΑ; - Το δίλημμα που θα θέτει πλέον η ΝΔ



Πηγή: Ελεύθερος Τύπος- Του Γιώργου Ευθυμίου
Το γαλάζιο επικοινωνιακό επιτελείο το επόμενο πολιτικό δίλημμα που θα θέσει στο δημόσιο διάλογο είναι το ακόλουθο:
Με την κοινωνία ή με τον ΣΥΡΙΖΑ;
Στην οδό Πειραιώς εκτιμούν ότι στο Μέγαρο Μαξίμου αντιλαμβάνονται τη δεινή θέση στην οποία έχουν οδηγήσει την κοινωνία και την οικονομία και αναζητούν απελπισμένα τρόπους
να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.
Επιχειρούν δηλαδή όπως τονίζουν από τη Ν.Δ να κερδίσουν οι ίδιοι πολιτικό χρόνο, βυθίζοντας τη χώρα βαθύτερα στην κρίση.
«Εμείς είμαστε με την Ελλάδα και τους Έλληνες. Με την Ελλάδα και τους Έλληνες που έχετε δεσμεύσει με την πολυετή λιτότητα και στενάζουν από την πολιτική σας», είναι η φράση που θα χρησιμοποιεί από εδώ και πέρα ο κ Μητσοτάκης, ο οποίος θα ονομαστικοποιεί και τις πολιτικές ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση.
«Πληρώνουμε φόρους και έχουμε την Υγεία του κ. Πολάκη, την ασφάλεια του κ Τόσκα, τα εργασιακά του κ Κστρούγκαλου και της κ Αχτσιόγλου, και την Παιδεία του κ Ζουράρι» δήλωσε την περασμένη εβδομάδα από τη Θράκη ο πρόεδρος της Ν.Δ.
Ο ίδιος πάντως συνεχίζει εντατικά το σχεδιασμό του για την επόμενη μέρα όταν το κόμμα του θα βρίσκεται στην κυβέρνηση. Εκτός από τα 12 νομοσχέδια που είναι έτοιμα για να ψηφιστούν άμεσα και τα σχέδια υπουργικών αποφάσεων της νέας κυβέρνησης, ο κ Μητσοτάκης έχει βολιδοσκοπήσει αρκετά στελέχη που προέρχονται και από την αγορά για τις θέσεις των υπουργών, των γενικών γραμματέων και των διοικητών των οργανισμών. «Μπορείτε να συγκρίνετε εμάς και τον κ Τσίπρα και να βγάζετε τα συμπεράσματά σας. Εμείς έχουμε και το σχέδιο και είμαστε έτοιμοι να μη χάσουμε χρόνο όταν έρθουμε στην εξουσία. Και επειδή το ακούω συχνά, αυτή την ώρα δεν έχουμε σκιώδη κυβέρνηση. Κυβέρνηση θα γίνουμε όταν κερδίσουμε τις εκλογές. Και τότε θα επιλέξω τους καλύτερους. Δεν με ενδιαφέρει από πού προέρχονται, με ενδιαφέρει να φτιάξω την Εθνική Ελλάδος. Και αυτό που δεν αμφισβητείται στην πολιτική μου διαδρομή, είναι η εμμονή μου στην αξιοκρατία», αποκάλυψε σε μία από τις τελευταίες περιοδείες του ο πρόεδρος της Ν.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.