Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Κριτική Λαζαρίδη στην ΕΡΤ που αποσιωπά ό,τι αφορά στο ταξίδι Παππά στη Βενεζουέλα

Μπορεί το πολιτικό σκηνικό να ασχολείται το τελευταίο διάστημα με ένα μείζον ζήτημα, που κανείς δεν ξέρει τι διαστάσεις τελικά θα λάβει, αλλά για την ΕΡΤ δεν υφίσταται ζήτημα.
Ο Ελεύθερος Τύπος έχει αποκαλύψει ένα μυστικό ταξίδι του κ. Παππά στη Βενεζουέλα, για... εμπορικές συμφωνίες, το οποίο όχι μόνο
απέκρυψε ο ίδιος αλλά επιχείρησε να αποπροσανατολίσει για το περιεχόμενό του την  κοινή γνώμη. Καθημερινά όμως έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για πιθανές μυστικές συμφωνίες με πολιτικές προεκτάσεις.

Το τελευταίο διάστημα η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, έχει χτυπήσει "κόκκινο", αλλά επειδή πρόκειται για ένα θέμα που η κυβέρνηση είναι απολογούμενη, η ΕΡΤ αποφάσισε να την... "προστατεύσει", αποκρύβοντας την είδηση, αλλά και την αντιπαράθεση κυβέρνησης -ΝΔ.
Ο τρόπος που αντιλαμβάνεται η ΕΡΤ την ειδησεογραφία έχει σχέση με τον τρόπο που η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τον πλουραλισμό και την προσπάθειά της να περιορίσει τις ελεύθερες φωνές στο χώρο των media.
Κριτική στην ΕΡΤ άσκησε, με ανάρτηση του στο twiiter, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.