Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Η κοκορομαχία του υπολοίπου Αττικής...



Σας είχαμε μιλήσει εδώ και καιρό για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Γιώργου Βλάχου και του Βασίλη Οικονόμου, με αφορμή την  επάνοδο στην εκλογική περιφέρεια του υπολοίπου Αττικής από το Επικρατείας του κ. Οικονόμου.
Άγνωστο για ποιο λόγο ο κ. Βλάχος φαίνεται ότι έχει ανησυχήσει και δημιουργούνται διάφορες καταστάσεις που εκθέτουν το κόμμα.
Χαρακτηριστικό είναι το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας parapolitika.gr, το οποίο σας μεταφέρουμε:

«Αγρια κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει στην Περιφέρεια Αττικής μεταξύ των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Βλάχου και Βασίλη Οικονόμου.
Μετά το πρόσφατο, έντονο φραστικό επεισόδιο που είχαν στη Βουλή και με δεδομένη τη μεταπήδηση Οικονόμου από το Επικρατείας στην περιφέρεια της Αττικής, φαίνεται ότι ο «καραμανλικός» Γιώργος Βλάχος θέλει να του το «ξεπληρώσει», προκαλώντας του προβλήματα στην εκλογική περιφέρεια όπου πολιτεύεται και ο ίδιος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στην Ελευσίνα οι δύο βουλευτές δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα, ενώ επιδίωξαν να μη «συνυπάρξουν» ούτε σε φωτογραφία». 
Πάντως τόσο ο κ. Βλάχος όσο και ο κ. Οικονόμου, θα πρέπει να γνωρίζουν το εξής:
1.       Ότι όσο μεγαλώνει η πίτα τόσο περισσότερα κομμάτια βγάζει
2.       Κομμάτι στην πίτα θα διεκδικήσει και ο πρώην υπουργός Πέτρος Δούκας, ο οποίος φαίνεται ότι επαναδραστηριοποιείται.
3.       Οι ψηφοφόροι έχουν κουραστεί από κοκορομαχίες, ανεξάρτητα από το ποιος ευθύνεται.

2.       Υπάρχει κίνδυνος να πάρει ανάποδες και ο πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος σε τέτοιου είδους καταστάσεις δεν φαίνεται να υπολογίζει τίποτα και κανέναν, και καλά κάνει.
Αυτά προς γνώσιν και συμμόρφωση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.