Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ιάσων Φωτήλας: Με ενδιαφέρει η ΝΔ… δεν το κρύβω, αλλά δεν υπάρχει καμία επαφή



Ο Ιάσων Φωτήλας µίλησε στην εφημερίδα  «Πελοπόννησος» για την απόφαση του Σταύρου Θεοδωράκη να τον θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Οµάδας, αλλά και για το πολιτικό µέλλον του.
Τονίζει ότι δεν υπάρχει επαφή, πόσο µάλλον συμφωνία, µε τη Νέα Δηµοκρατία και δεν παίρνει πίσω τίποτα από όσα έχει πει σχετικά µε την στάση
που πιστεύει ότι θα πρέπει να κρατήσει το Ποτάµι στο µέλλον.
«∆εν µε φώναξαν καν για να συζητήσουµε. Από το διαδίκτυο πληροφορήθηκα την απόφαση να τεθώ εκτός κοινοβουλευτικής οµάδας» δηλώνει με πίκρα ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Αχαΐας.

Όπως αποαφέρει η εφημερίδα, στη συνέχεια έθεσε υπόψιν του κ. Φωτήλα ότι ο κόσµος περιµένει πως το επόµενο βήµα του θα είναι η προσχώρηση στη Ν∆. «Το έχω ξαναπεί. ∆εν έχει υπάρξει καµία επαφή µε τη Ν∆» πρόσθεσε και παρέπεµψε σε δήλωση που είχε κάνει νωρίτερα, πριν τεθεί εκτός Κ.Ο. («Θέλω να κάνω σαφές και ξεκάθαρο ότι δεν έχω υποστεί καµία πίεση, δεν έχω δεχτεί καµία πρόταση, καµία υπόσχεση για κανένα αντάλλαγµα από κανέναν. Προφανώς δε ούτε και από τη Ν∆»). Ωστόσο, δεν κρύβει ότι τον ενδιαφέρει να προσφέρει στην πολιτική κατεύθυνση που επιλέγει ο πρόεδρος της Ν∆, Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς αυτή η διάθεσή του να αφορά συγκεκριµένο µετερίζι, αλλά το ρόλο του «στρατιώτη». Είναι όµως προφανές ότι µια τέτοια συζήτηση δεν µπορεί να ξεκινήσει από τον Ι. Φωτήλα, ο οποίος επιµένει ότι ο πολιτικός «εχθρός» είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σε ό,τι αφορά το Ποτάµι «πίστευα και πιστεύω ότι έχει πολλά να προσφέρει». Γι' αυτό από την αρχή επέµεινε στην πρόταση που συµπυκνώνεται στη φράση: «Όλοι μαζί»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.