Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Απειλούσαν με Ειδικά Δικαστήρια για τη σύμβαση του Υπ. Υγείας με τον ΠΟΥ που στοίχισε 800 χιλ ευρώ, αλλά οι ίδιοι υπέγραψαν σύμβαση με 2,5 εκατ. ευρώ



 Είναι προφανές ότι η για πρώτη φορά Αριστερά κυβέρνησή μας έχει πρόβλημα με τα μαθηματικά. 
Δεν είναι μόνο ο ΟΣΕ που θεωρούν ότι τα 45 εκατ. που πωλήθηκε είναι ικανοποιητικά ενώ δεν ήταν ικανοποιητικά τα 300 που έδιναν στην κυβέρνηση των... "γερμανοτσολιάδων" Σαμαρά - Βενιζέλου,
αλλά ήλθαν ανάλογα μαθηματικά και με τη σύμβαση του Π.Ο.Υ, όπου η επέκταση της σύμβασης για 2,5 εκατ. θεωρείται πιο φθηνή από τη σύμβαση της ΝΔ ύψους 800 χιλιάδων.
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, με αφορμή την επέκταση της σύμβασης, μεταξύ Υπουργείου Υγείας και Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.), έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, επέκτεινε τη συνεργασία με τον Π.Ο.Υ., υπογράφοντας νέα συμφωνία, ύψους 2.500.000 ευρώ, ως το 2018. Συμφωνία, που ήρθε να συμπληρώσει την "εν κρυπτώ" σύμβαση, που το Υπουργείο είχε συνάψει από τον Ιανουάριο ως και τον Ιούνιο του 2016.

Είναι εκείνοι που "απειλούσαν" με Ειδικά Δικαστήρια τους Υπουργούς Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, για την σύμβαση που είχαν υπογράψει με τον Π.Ο.Υ., ύψους 800.000 ευρώ.

Είναι οι ίδιοι, που θα επαναφέρουν το πλαφόν συνταγογράφησης για τα γενόσημα, ενώ πριν ήταν κάθετα αντίθετοι.

Και οι "κωλοτούμπες" συνεχίζονται...

Μόνο που την ανικανότητά τους, πληρώνει ακριβά ο Έλληνας φορολογούμενος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.