Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Νοοτροπία Κιμ Γινκ Ούν: Στο στόχαστρο της κυβέρνησης οι δημοσιογράφοι Πορτοσάλτε και Παπαναγιώτου για αναρτήσεις τους στα social media!!!

 Μαξίμου: Για δημοσιογραφική αλητεία κατηγορεί Πορτοσάλτε - Παπαπαναγιώτου - Κεντρική ΕικόναΤην τακτική που ακολουθούν ο Κιμ Γιονκ Ουν και ο Ερντογάν φαίνεται να έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση στοχοποιώντας τους δημοσιογράφους που της ασκούν κριτική έστω κι αν το κάνουν μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο twitter.
Ωστόσο έλαβε "πληρωμένη" απάντηση από τη ΝΔ η κυβέρνηση, για την προσπάθειά της να στοχοποιήσει μέσω "κύκλων" του Μαξίμου, τους δημοσιογράφους Άρη
Πορτοσάλτε του ΣΚΑΙ και Μπάμπη Παπαναγιώτου του ΒΗΜΑFM, για αναρτήσεις τους στα social media, όπου εξέφραζαν τις προσωπικές τους απόψεις για την τραγωδία με το ταχύπλοο στην Αίγινα και όσα ακολούθησαν. 

"Η στοχοποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ δημοσιογράφων για την έκφραση προσωπικών τους απόψεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι δείγμα της αυταρχικής νοοτροπίας του και ειδικότερα για το πως αντιλαμβάνεται την ενημέρωση της κοινής γνώμης", αναφέρει ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως απάντηση σε πηγές του Μαξίμου που μιλούσαν για "δημοσιογραφική αλητεία" αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα.

"Για τη Νέα Δημοκρατία", συνεχίζει η ανακοίνωση", είναι θέμα αρχής να υπερασπίζεται - και θα συνεχίζει να υπερασπίζεται - με αποφασιστικότητα το δικαίωμα όλων των πολιτών και όλων των δημοσιογράφων να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους, είτε είναι αρεστή, είτε δυσάρεστη".

Τι ανέφεραν νωρίτερα πηγές του Μαξίμου

"Όταν η δημοσιογραφική αλητεία συναντά την πολιτική απόγνωση της διαπλοκής και των φερέφωνών της

Δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί κανείς ότι ένα τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον άδικο χαμό 4 συνανθρώπων μας, θα μπορούσε να γίνει αντικείμενο άθλιας πολιτικής εκμετάλλευσης.

Και όμως έγινε.

Και όχι μόνο από περιθωριακά έντυπα και ιστοσελίδες αλλά από δήθεν έγκριτους δημοσιογράφους και ΜΜΕ.

Ο αυτόεξευτελισμός είναι δικαίωμα και του κ. Άρη Πορτοσάλτε και του κ. Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. Δεν πρόκειται να τους το στερήσουμε σε καμία περίπτωση.

Όσο για την εφημερίδα "Τα Νέα" που σήμερα έσπευσε να προβάλλει με πρωτοσέλιδο ένα γεμάτο υπόνοιες ρεπορτάζ για φήμες που δήθεν ξεκινούν από τις παραλίες της Αίγινας, τι να πούμε; Και άλλοι χρεοκόπησαν αλλά δεν έκαναν και έτσι.

ΥΓ: Ευχαριστούμε τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη και το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ τόσο για τα υπονοούμενα όσο και για την ευθεία επίθεση στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα. Όσο ξεπερνάτε τα όρια της χυδαιότητας τόσο περισσότερο ευδιάκριτο γίνεται στους πολίτες το επίπεδο της αντιπολίτευσης που ασκείτε."


Δείτε τι έγραψαν Πορτοσάλτε-Παπαπαναγιώτου για την Αίγινα:

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.