Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Τι κρύβεται πίσω από το "mea culpa" του ΔΝΤ;

Συμφωνούμε με το σχόλιο της συναδέλφου δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου σχετικά με την έκθεση του ΔΝΤ για τα λάθη που έγιναν στο ελληνικό μνημόνιο και για την προειδοποίηση που κάνει ουσιαστικά στην Ελλάδα, για όσα έρχονται.
Το ερώτρημα είναι,αν εμείς έχουμε τη δυνατότητα να διαβάσουμε σωστά την έκθεση.
Διαβάστε τι έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook:


"Το ΔΝΤ στην Εκθεσή του μας λεει σε απλά λόγια οτι:
-- το 2010, ευτυχήσαμε να έχουμε πρωθυπουργό της διαπραγμάτευσης, το απίθανο πολιτικό και νοητικό διαμέτρημα ΓΑΠ, που ακόμη δεν κατανόησε το πρόβλημα και ζητα δικαίωση για τα πεπραγμένα του.
--Μας λεει οτι πέραν των δομικών ζητημάτων που προκύπτουν απο την σκληρότητα των προγραμμάτων που εισηγείται, έπεσαν έξω, γιατί στηρίχθηκαν σε όσα τους έλεγαν οι έλληνες πολιτικοι,( έλλειμα, ΕΛΣΤΑΤ κλπ, κλπ) και,
---οτι δεν προχώρησε τιποτα διοτι το σύνολο του πολιτικού κόσμου δεν τολμησε να σπάσει το απόστημα της διαπλοκής της οποίας είναι δέσμιο.
Το ΔΝΤ αυτη την ώρα προειδοποιεί για την στάση που θα τηρήσει απέναντι στο "greek drama"κατ ουσίαν όμως μας υπογραμμίζει οτι την πολιτική και τις αποφάσεις που έριξαν τη χώρα στα βραχια συνεχίζει με ενάργεια το αριστερό αγόρι που κυβερνά, το οποίο είναι μεν ευφυεστερο του ΓΑΠ ομως εδω μετρουν οι δεσμεύσεις που ανέλαβε και καθορίζουν τις προθέσεις του. ΓΑΠ=Αλέξης και η ευθύνη όλη δική μας...γιατί πάντα φταινε οι άλλοι...ποτέ εμείς!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.