Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Θα τρελαθούμε; Κλοπή στο Κοινοβούλιο- Τι έκλεψαν οι «ποντικοί»; - Γιατί δεν μπορούν να τους εντοπίσουν;



Θα μας τρελάνουν τελικά στη Βουλή;
Από όσο γνωρίζουμε το κτίριο της Βουλής είναι το καλύτερα φυλασσόμενο κτίριο στην Ελλάδα μαζί με αυτό των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη.
Το να συμβαίνει κλοπή και μάλιστα σε υλικά που προορίζοντο για φιλανθρωπική δράση, αυτό ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κλοπή συνέβη στο πέμπτο υπόγειο της Βουλής. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Παραπολιτικά", οι δράστες άπλωσαν χέρι στο υλικό (ρούχα και άλλα αντικείμενα) το οποίο είχε συγκεντρώσει ο Σύλλογος της Βουλής από το υστέρημα του κάθε υπαλλήλου για να ενισχύσει πρόσφυγες και μετανάστες.
 Η κλοπή προκάλεσε την οργή των αρμοδίων στην Βουλή, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποδειχτεί, καθώς το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας δεν λειτουργεί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πάντως το περιστατικό σε συνδυασμό με κάποια άλλα σοβαρά επεισόδια που δημιουργήθηκαν παλιότερα στο Κοινοβούλιο, έκαναν τους ιθύνοντες να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας.
Όπως και να έχει πάντως είναι από τα γεγονότα που αδυνατεί να πιστέψει κανείς καθώς γελοιοποιεί όλο το σύστημα ασφαλείας του κτιρίου και κάνει τον καθένα να αναρωτιέται τι θα είναι το επόμενο που θα κλαπεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.