Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Η απάντηση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα ευνοεέι τις καταλήψεις- Τι ψάχνει ανάμεσα στους καταληψίες;

Image result for καταληψη τσίπραςΛοιπόν, ακούστε τι συμβαίνει με τις καταλήψεις γιατί εκεί υπάρχει μέγα πολιτικό ζήτημα.
Διαβάζω τη μια άποψη, διαβάζω την άλλη και δεν κατανοώ πώς σοβαροί άνθρωποι, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και αναλυτές δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ παρέχει τέτοια κάλυψη στους καταληψίες.
Κάλυψη σε τέτοιο βαθμό που το κόμμα με ανακοίνωσή του καταγγέλει την αστυνομία και τον
αρμόδιο υπουργό της κυβέρνησής του γιατι δυνάμεις της αστυνομίας τόλμησαν να επέμβουν στο Αριστοτέλειο, έστω και κατόπιν εορτής.
Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται σε ένα ερώτημα:
Μήπως θυμάται κανείς πού ψάρεψαν τον Αλέξη Τσίπρα;
Οι παλαιότεροι θυμόμαστε ότι τον ψάρεψαν στις καταλήψεις όταν υπουργός Παιδείας ήταν ο Αρσένης και ο Αλέξης ήταν πρόεδρος του 15μελούς στο σχολείο του.
Η κομματική οργάνωση, λοιπόν, επειδή βλέπει ότι ο Αλέξης έχει τεράστια φθορά και σύντομα θα περάσει στο "χρονοντούλαπο της ιστορίας", το κόμμα όμως πρέπει να συνεχ΄΄ισει να υπάρχει, ψάχνει μέσα από τους καταληψίες την επόμενη ηγεσία του!!!
Αντικαταστάτη του Τσίπρα ψάχνουν.
Πώς αν είναι έτοιμος να φύγει ο βασικός σου γκολτζής κάνεις βόλτα στα γήπεδα και "παίρνεις μάτι" ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων σε μικρότερες κατηγορίες και βλέπεις ποιός έχει ταλέντο για να τον "καπαρώσεις", ε... αυτό γίνεται και στον ΣΥΡΙΖΑ. Αναζητούν ταλεντάκια για την επόμενη μέρα. Και ο χώρος που κινούνται και τα μυαλά που έχουν μπορούν να εκπροσωπηθούν μόνο στους χώρους των καταληψιών!!!

Υ.Γ. Τώρα εσείς νομίζετε ότι κάνω πλάκα, αλλά για φανταστείτε να μη κάνω;

rigillis18.blogspot/TK9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.