Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Ο Λεβέντης αποκαλύπτει τον πραγματικό στόχο του Τσίπρα με την απλή αναλογική: Να κλείσουμε το δρόμο στο Μητσοτάκη, να μη γίνει πρωθυπουργός!!!



Υπάρχουν παροιμίες που ταιριάζουν απόλυτα σε ορισμένα πρόσωπα στο πολιτικό μας σύστημα.
Βλέποντας κανείς τον κ. Λεβέντη το πρωί στο mega να καλεί τα άλλα κόμματα να ψηφίσουν την απλή αναλογική για να κόψουν το δρόμο στον Μητσοτάκη, καταλαβαίνει ότι ισχύει η παροιμία πως από «τρελό και από παιδί μαθαίνεις την αλήθεια».
Ο κ. Λεβέντης λοιπόν ενθουσιάσθηκε που έστω και ως επισκέπτης μπήκε στο πρωθυπουργικό γραφείο. Κι ακόμη περισσότερο ενθουσιάσθηκε
που έκανε με χαρτί και μολύβι, παρακαλώ, υπολογισμούς μαζί με τον πρωθυπουργό ο οποίος του είπε ότι όποιος δεν ψηφίσει τον εκλογικό νόμο θα είναι σαν να ανοίγει το δρόμο για την πρωθυπουργία στον Κυριάκο Μητσοτάκη, και από τότε βγαίνει στα «παράθυρα» και το διαλαλεί.
Εκείνο που δεν μας λέει ο κ. Λεβέντης που νοιάζεται για τη χώρα, είναι τι κακό θα πάθει ο τόπος αν κυβερνηθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν μάλιστα τον έχει ψηφίσει ο ελληνικός λαός.
Και γιατί ο ίδιος θα συνεργαζόταν με τον κ. Τσίπρα πέρσι τον Σεπτέμβρη ο οποίος θεωρεί ότι είχε το δικαίωμα να γίνει πρωθυπουργός να και πήρε 35% και ο Μητσοτάκης δεν πρέπει να γίνει πρωθυπουργός αν πάρει το ίδιο ή ακόμα και μεγαλύτερο ποσοστό, ή για να γίνει πρωθυπουργός θα πρέπει να έχει πάρει το 48% όπως και ο πατέρας του;
Και κάτι ακόμα. Ο ίδιος ο κ. Λεβέντης θεωρεί ότι ο κ. Τσίπρας έχει αποτύχει. Πώς ξέρει ότι θα αποτύχει και ο κ. Μητσοτάκης;
Πέρα από την αδικία, υπάρχει και η πολιτική σκοπιμότητα την οποία μέσα στην αφέλειά του αποκαλύπτει ο κ. Λεβέντης.
Όμως τέτοιους λεβέντιδες θέλει στη Βουλή ο ελληνικός λαός και με τέτοιους θέλει να πορευτεί στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας του.

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.