Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Λεβέντης: Θα έλθει ο Τσίπρας σπίτι μου να φάμε - θα φάμε καλά...- Βρε τι κάνει ο Τσίπρας στον πανικό του για να κρατηθεί στην εξουσία!!! (Video)

Λεβέντης: Θα κάνω το τραπέζι στον Τσίπρα - Θα φάμε ψάρια (VIDEO) - Κεντρική ΕικόναΛέει ο σοφός λαός "θέλει η που#@να να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει"!!!

Έτσι συμβαίνει και με τον Βασίλη Λεβέντη που νιώθει σπουδαίος και ρυθμιστής της πολιτικής κατάστασης επειδή ο Πρωθυπουργός του δίνει σημασία.

Ο Αλέξης Τσίπρας που είναι έξυπνος άνθρωπος, έχει πάρει χαμπάρι ποιό είναι  το "κουμπί του" και συμπεριφέρεται αναλόγως...

Ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Extra 3 με την Ανδριάννα Ζαρακέλη, -θα προβληθεί απόψε- αποκάλυψε ότι θα κάνει σύντομα το τραπέζι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας για τις τηλεοπτικές άδειες είπε ότι πολύ σύντομα θα έχει την ευκαιρία να πει την γνώμη του στον πρωθυπουργό, καθώς όπως δήλωσε έχουν κανονίσει να συναντώνται.

«Μπορεί να μου δοθεί η ευκαιρία να πω την άποψη μου στον πρωθυπουργό, γιατί μπορεί να ερωτηθώ, γιατί έχω σύντομα ραντεβού. Έχουμε κανονίσει να συναντώμεθα, φιλικά πάντα. Τώρα θα έρθει σπίτι μου να φάμε», ανέφερε. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου το τι θα περιλαμβάνει το menu, ο Βασίλης Λεβέντης απάντησε "θα φάμε καλά, θα φάμε ψάρια".

Τώρα του κάνεις πλάκα να του στείλεις πίστες ή όχι; Το τραβάει ο οργανισμός του...

Βέβαια εκείνο που πολιτικά μπορεί αν συμπεράνει κανείς είναι ότι ο Τσίπρας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση για να τρέχει ακόμα και στο σπίτι του Λεβέντη για να του κάνει πολιτικό μασαζ, ώστε να είναι "ζεστός" αν χρειαστεί να τον ρίξει κι αυτόν στο παιχνίδι για να κρατηθεί στην εξουσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.