Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Η μικρή Ολλανδέζα που άλλαξε τη ζωή του Γιώργου Παπανδρέου... "Σόι πάει το βασίλειο" στα γεράματα να ερωτεύονται μικρές!




«Ο ένας στη Δύση και ο άλλος στην Ανατολή» θα μπορούσε να πει κανείς για την οικογένεια του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και  «ότι όλοι είναι καλά, απλά δεν είναι μαζί». Πράγματι, εκτός από το πρώην ζευγάρι, τον Γιώργο και την Αντα Παπανδρέου, που έχουν εδώ και μήνες δώσει οριστικό τέλος στην 26χρονη σχέση τους, και τα παιδιά τους φαίνεται ότι χαράσσουν τη ζωή τους μακριά από το Καστρί και τη σκιά των
γονιών τους. Είναι, άλλωστε, και τα δύο πολύ ερωτευμένα!
Παρά τις τεκτονικές αλλαγές που έχουν συντελεστεί στην προσωπική ζωή του, όσοι συναντούν σήμερα τον Γιώργο Παπανδρέου υποστηρίζουν ότι έχει επανακτήσει απόλυτα την καλή διάθεσή του. Ατενίζει, μάλιστα, με αισιοδοξία το μέλλον. Μένει πλέον μερικές δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από το Καστρί, στον απομονωμένο παραθαλάσσιο οικισμό Δικαστικά στην περιοχή του Μαραθώνα.

Μπορεί η νεόκτιστη μεζονέτα των 120 τ.μ. να είναι το νέο καταφύγιό του, αλλά πολλά βράδια τα περνάει σε ένα διαμέρισμα στα βόρεια προάστια. Εκεί είναι το σπίτι τής -εδώ και αρκετούς μήνες- αγαπημένης του. Πρόκειται για μία Ολλανδέζα που γνώρισε σε ένα από τα ταξίδια του στο εξωτερικό. Οι ελάχιστοι φίλοι που τους έχουν δει μαζί κάνουν λόγο για μία γυναίκα που λειτούργησε καταλυτικά στην ψυχολογία του και τον κέρδισε ολοκληρωτικά. «Ήταν η περίοδος που είχαν γκρεμιστεί σχεδόν όλα στο πολιτικό πεδίο και το μέλλον έμοιαζε σκοτεινό» σχολιάζει άνθρωπος του περιβάλλοντός του.

Η πρώην σύζυγός του, η οποία διέμενε για ένα μικρό διάστημα σε διαμέρισμα φίλης της στο Κολωνάκι, ζει πλέον μόνη της στο Καστρί. Άλλωστε, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν υπάρχει πρόθεση από καμία πλευρά να προχωρήσουν οι διαδικασίες του διαζυγίου. Η Πατρινή Αντα εδώ και καιρό έχει χτίσει τη δική της καθημερινότητα, βρίσκοντας κάποιες στοιχειώδεις ισορροπίες. Εξάλλου, και πριν από τον χωρισμό κλήθηκε να προσαρμοστεί σε μία τελείως διαφορετική ζωή. Ο σύζυγός της ταξίδευε διαρκώς και η μοναχοκόρη της Μαργαρίτα έμενε πια στο Λονδίνο, όπου την επισκεπτόταν συχνά πυκνά, γεμίζοντας τον χρόνο της.


Σήμερα έχει στο πλευρό της ελάχιστους καλούς φίλους, με τους οποίους απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς. Πίνει τον καφέ της τα πρωινά του Σαββάτου σε καταστήματα της Κηφισιάς, επισκέπτεται τον οίκο Armani, του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι φίλος της, για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της, πίνει κρασί με τις φίλες της στο γνωστό γωνιακό wine bar Ombra στο Ψυχικό και απολαμβάνει ψάρι στο Καστελόριζο στη Νέα Κηφισιά. Αν και η κόρη της Μαργαρίτα είναι ακόμα η μεγάλη αδυναμία της, οι δυο τους δεν περνούν τόσο χρόνο μαζί, καθώς η νεαρή Παπανδρέου, εκτός από τις σπουδές της, βιώνει και τον πρώτο της έρωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.