Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ποιός θα είναι ο αρχηγός του νέου κόμματος που ονειρεύεται ο κύριος Βασιλάκης;

Image result for κοντογιαννόπουλοςΗ δημιουργία νέου μεταρρυθμιστικού κόμματος, που θα καλύψει το κενό ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ» ήταν το βασικό αντικείμενο συζήτησης στο μυστικό δείπνο που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην οικία του πρώην Υπουργού Β. Κοντογιαννόπουλου με την συμμετοχή των Κ.
Σημίτη, Θ. Πάγκαλου, Α. Διαμαντοπούλου και του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρα.
Αυτό αποκαλύπτει με συνέντευξη του στα «Παραπολιτικά» ο ίδιος ο οικοδεσπότης Β. Κοντογιαννόπουλος, αφήνοντας σαφέστατα να εννοηθεί ότι επικεφαλής ενός τέτοιου εγχειρήματος μπορεί να τεθεί ο Γ. Στουρνάρας. «Διαθέτει όλα τα εχέγγυα» αναφέρει χαρακτηριστικά.
 Τώρα αν ο κ. Σουρνάρας εγκαταλείψει τρία ακόμη χρόνια σίγουρης θητείας στην Τράπεζα Ελλάδος για να γίνει αρχηγός ενός κόμματος με αβέβαιη "πελατεία" και ακόμη περισσότερο αβέβαιο μέλλον, τι να πώ;
Προσωπικά πάντως μου φαίνεται πολύ δύσκολο να αποφασίσει κάτι τέτοιο, αφού ο ίδιος ξέρει καλά ότι επίκειται "επίθεση" του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, προς τον ίδιο χώρο που προσβλέπει ο κ.  βασίλης Κοντογιάννόπουλος να ελέγξει πολιτικά το νέο κόμμα.
Λυγουρεύεστε; Λυγουρεύσεστε; Θα έλεγε με το γνωστό του ύφος ο Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά μάλλον κανείς από τη ΝΔ δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει στην τύχη του τον λεγόμενο "μεσαίο χώρο".
Οπότε τα σχέδια Κοντογιαννόπουλου και των συνδαιτυμόνων του είναι μάλλον σχέδια και όνειρα θερινής νυκτός αγαπητέ κ. Βασιλάκη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.