Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Αδιαπραγμάτευτη και η στάση του ΠΑΣΟΚ στον εκλογικό νόμο, σύμφωνα με τα ΝΕΑ

Επειδή πολλά λέγονται στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ και πολλά διαρρέουν από το Μαξίμου συνεργάτες του κ. Τσίπρα σχετικά με τη στάση του ΠΑΣΟΚ στην ψήφιση του εκλογικού νόμου, σας μεταφέρουμε τι έγραψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στα ΝΕΑ.

" Επειδή στην άθροιση που κάνει το Μέγαρο Μαξίμου αφήνει κάτι υπονοούμενα ότι μπορεί η ΝΟΥΔΟΥ και ο επικεφαλής ηγέτης Σταύρος  «όπως φυσικά και το ΚΚΕ» να είναι εντελώς αρνητικοί και θα καταψηφίσουν τον εκλογικό νόμο αλλά υπάρχει η πρόεδρος Φωφη «που
το σκέφτεται» τους ενημερώνω σχετικά (κατόπιν διερευνητικών επαφών) ότι η πρόεδρος Φωφη δεν σκέφτεται τίποτα :θα καταψηφίσει κανονικά και με το νόμο.
Και θα το κάνει όχι γιατι ο Βενιζέλος και ο Λοβέρδρος είναι κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε σχετική «ευέλικτη» στάση αλλα γιατί και η ίδια πιστεύει και το είπε στους συνεργάτες της μετά τη συνάντηση της Πέμπτης μαζι του, ότι ο Τσίπρας «αυτό που παρουσιάζει δεν είναι σχέδιο εκλογικού νόμου , ένα σούπερ μαρκετ για όλα τα γούστα είναι»".
Θα συμφωνήσουμε με τον Γιώργο παπαχρήστο, άλλωστε μη ξεχνάμε ότι οι αντιδράσεις σε οποιαδήποτε άλλη στάση θα είναι τέτοιες που θα απειληθεί η ενότητα του κινήματος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.