Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Το παράπονο του Τσίπρα στον Μώραλη και η συμβουλή με νόημα του Δημάρχου Πειραιά στον Πρωθυπουργό

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.
Ο κ. Τσίπρας υποδέχθηκε τον κ. Μώραλη στο Μαξίμου με μια ποδοσφαιρική ατάκα που εμπεριείχε ένα μεγάλο παράπονο.
Ο πρωθυπουργός, γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, υποδεχόμενος τον Γιάννη Μώραλη του είπε με εμφανή χιουμοριστική διάθεση "Τι έγινε, θα μας αφήσετε να πάρουμε κανένα πρωτάθλημα;" για να εισπράξει το χαμόγελο του δημάρχου Πειραιά.

Ο Γιάννης Μώραλης, αποδεχόμενος τη διάθεση για χιούμορ του Αλέξη Τσίπρα, εμφανίστηκε ετοιμόλογος και του έδωσε μια συμβουλή υπό τη μορφή απάντησης: "Όποιος έχει συστηματική οργάνωση και επενδύει, αυτός παίρνει και το Πρωτάθλημα".
Να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός τα δύο τελευταία πρωταθλήματα που πήρε ήταν το ένα το 2003-2004, την εποχή που ήταν για πρώτη χρονιά πρωθυπουργός ένας άλλος γνωστός "βάζελος", ο Κώστας Καραμανλής και μετά αποχαιρετώντας τον το 2009-2010.
Ο Τσίπρας περίμενε ότι κάτι ανάλογο θα συνέβαινε τουλάχιστον και με τον δικό του πρώτο χρόνο θητείας, αλλά δυστυχώς γι' αυτόν, δεν θα γελάσει το χειλάκι του ούτε στα ποδοσφαιρικά.
Πάντως με τον κ. Μώραλη αν και διαφωνούν στα ποδοσφαιρικά, συμφωνούν σε κάτι: Στην απουσία γραβάτας στην ένδυσή τους.  Είναι και οι δύο κατά της γραβάτας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.