Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Ο Κυριάκος, ο Παπαθανάσης, και οι αποσπασμένοι γυμνοσάλιαγκες της Συγγρού που αναζητούν τρόπο να μην επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους- Τους πληρώνει το δημόσιο για να κάθονται σπίτια τους;

Ένα από τα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο νέος Γενικός Διευθυντής του κόμματος κ. Νίκος Παπαθανάσης είναι αυτό της στελέχωσης των κεντρικών γραφείων της ΝΔ.
Σήμερα η ΝΔ πληρώνει πάνω από 200 υπαλλήλους και έχει άγνωστο αριθμό αποσπασμένων.
Όλοι παραδέχονται ότι η κεντρική διοίκηση μπορεί να λειτουργήσει και με τους μισούς υπαλλήλους και θα αναζητηθεί μια λύση "εθελουσίας εξόδου", αφού πληρωθούν τα χρεωστούμενα, τα οποία ομολογουμένως είναι αρκετά μιας και οι υπάλληλοι της ΝΔ έχουν να πληρωθούν τουλάχιστον τέσσερις μήνες.
Ένα σημαντικό ζήτημα όμως που προκύπτει, και είναι κυρίως ζήτημα ηθικής, είναι τί θα κάνουν οι κ.κ. Μητσοτάκης και Παπαθανάσης με τους αποσπασμένους από δημόσιες υπηρεσίες.

Το σύστημα Σαμαρά είχε αποσπάσει ημετέρους, φίλους και φίλες, όχι για να εργάζονται στο κόμμα αλλά για να κάθονται στο σπίτι τους...
Το καθεστώς των αποσπασμένων από το δημόσιο έχει λογικη, όταν έχει στόχο να περιορίσει το μισθοδοτούμενο προσωπικό, όχι για να λειτουργεί ως ρουσφέτι αργομίσθων.
Ίσως πριν από τις λίστες των υπαλλήλων ο κ. Παπαθανάσης πρέπει να ζητήσει τις λίστες αποσπασμένων, αφού ορισμένοι εξ αυτών δεν έχουν πατήσει ΠΟΤΕ το πόδι τους στη Συγγρού, επειδή ήταν πολιτικοί φίλοι του συστήματος Σαμαρά και άξιοι γυμνοσάλιαγκες στο σύστημα Μεϊμαράκη.
Μεταξύ αυτών και δύο πρώην βουλευτές, ένας εφοριακός και μια καθηγήτρια οι οποίοι από την ημέρα που αποσπάσθηκαν, μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου, πριν από ένα χρόνο, κάνουν κατ' οίκον εργασία, ξαπλωμένοι στις πολυθρόνες τους.
Μάλιστα ο εφοριακός έκανε βρώμικο αγώνα και εναντίον του κ. Μητσοτάκη στην εκλογική του περιφέρεια, υποβοηθούμενος από πρώην υπουργό όψιμο φίλο της αδελφής του προέδρου της ΝΔ. Μάλιστα ο εν λόγω πρώην βουλευτής δεν εφείσθη χαρακτηριμών τύπου "ο κούλης", "Ο Τέρης", "το τσο@#@#νι της Μαρίκας", "ο υπάλληλος της SIEMENS" και άλλα πολλά προσβλητικά για το πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ.
Τώρα έχει βάλει λυτούς και δεμένους, ακόμα και από το περιβάλλον Καραμανλή, όπου κάθε λίγο και λιγάκι καταφθάνει με πεσκέσια από το χωριό, κοκόρια, λάδι και κρασί, για να διατηρήσει την απόσπασή του. Αφού, λόγω της συμπεριφοράς του και της αλαζονείας του, ξέρει ότι αν πάει στην υπηρεσία του δεν θα περάσει καλά, μιας και δεν μπορεί να επιστρέψει σε διευθυντική θέση, λόγω έλλειψης ακαδημαϊκών σπουδών.

rigillis18.bolgspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.