Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ τόλμησε να πιέσει την Όλγα Γεροβασίλη και άκουσε τον... εξάψαλμο- Η ολοκληρωτική νοοτροπία της κυβέρνησης σε όλο της το μεγαλείο! (video)

Επιεικώς απαράδεκτη η επιθετική συμπεριφορά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη προς τη συνάδελφο δημοσιογράφο της ΕΡΤ Μάριον Μιχελιδάκη.
Το αμάρτημα της δημοσιογράφου της ΕΡΤ (ελπίζουμε να της αρέσει η δροσιά γιατί τη βλέπουμε σύντομα να οδεύει προς... "ψυγείο" μεριά), είναι ότι ρώτησε την Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης για το "λουκέτο" - ναι χρησιμοποίησε την "βρώμικη" αυτή λέξη- που έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εταιρεία εκμετάλλευσης χρυσού στη Χαλκιδική.

Ποιός είδε και δεν φοβήθηκε την κυρία Όλγα...
Άστραψε και βρόντηξε, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν βάζει λουκέτα σε εταιρείες αλλά οι κρατικές υπηρεσίες, οι οποίες, όμως, εφαρμόζουν τους νόμους.
Κάποια στιγμή κατάλαβε ότι το παράκανε, γιατί ξαφνικά εκεί που κατσάδιαζε τη Μάριον Μιχελιδάκη, φόρεσε το καρφιτσωμένο χαμόγελο.
Καθ' όλη τη διάρκεια του εξάψαλμου, ο συνπαρουσιαστής της εκπομπής Φώτης Παπαθανασίου, ακολουθούσε τακτική "Παυλόπουλου". (Πιστεύουμε ότι δεν χρειάζεται ανάλυση της συγκεκριμένης τακτικής. Όποιος έχει δει το βίντεο της σφαλιάρας του Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλη, καταλαβαίνει...)
Βέβαια πέρα από την ολοκληρωτική νοοτροπία που εκπέμφθηκε από την συμπεριφορά της κυρίας Γεροβασίλη, η οποία χαρακτηρίζει ολόκληρη την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, προκύπτει ακόμα ένα συμπέρασμα:
Η κυρία Γεροβασίλη όταν νευριάζει, η φωνή της θυμίζει... τον μπάρμπα μου τον Μπάμπη!!!

rigillis18.blogspot/ TK9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.