Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Μια υποψήφια Ρομά, κόρη του βασιλιά των Αθιγγάνων, σύμβουλος του κ. Κουρουμπλή

Η Χριστίνα Χαλιλοπούλου είναι Ρομά, αλλά από εκείνες τις κόρες αθιγγάνων που έχουν σπουδάσει νομική στο Λονδίνο και έχει ειδικευθεί σε θέματα που αφορούν ειδικές πληθυσμιακές ομάδες και ανθρώπινα δικαιώματα.
Είναι κόρη του αποκαλούμενου βασιλιά των αθιγγάνων Ελλάδος και ήταν υποψήφια με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σχεδόν σε όλες τις εκλογές που έγιναν από το 2009 έως σήμερα. Ήταν υποψήφιασ μέχρι και για περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, μιας και κατάγεται από τον Πύργο.
Η Χριστίνα εδώ και λίγο καιρό αν και δεν έχει απεκδυθεί την ιδεολογία της,
είναι σύμβουλος για θέματα που σχετίζονται με τους Ρομά του υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή. Πρόκειται για μια επιλογή που έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις τόσο στο υπουργείο όσο και ανάμεσα σε όσους την πληροφορήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ.
Βλέπετε οι Συριζαίοι δεν μπορούν να καταλάβουν πώς μια δικηγόρος που δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχει συγγενείς στην Κεντρική Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος, είναι δυνατόν να έχει ορισθεί σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών.
Βέβαια, παραβλέπουν ότι λόγω της ιδιότητάς της στον κόσμο των Ρομά, η Χριστίνα Χαλιλοπούλου, όλο και θα έχει να πει μια καλή κουβέντα για τον κ. Κουρουμπλή σε όσους ομόφυλούς τους ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.  Και πιστέψτρε με, στη Β΄ Αθήνας που πολιτεύεται ο υπουργός Εσωτερικών είναι πάρα πολλοί...

rigillis18.blogspot/Ν. Δαυλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.