Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ο Γιαννάκης και ορισμένοι άλλοι υπήκοοι του κ.Σαμαρά συνεχίζουν να του δίνουν καθημερινή αναφορά λες κι είναι αυτός αρχηγός της ΝΔ

Καθημερινή αναφορά στον Αντώνη Σαμαρά δίνουν ορισμένβα στελέχη και βουλευτές της Συγγρού με πρώτον και καλύτερο τον Γιάννη Βρούτση.
Το κοινό στοιχείο των εν λόγω στελεχών είναι ότι όλοι, προεξάρχοντος του πρώην υπουργού Εργασίας, οφείλουν την πολιτική του ανέλιξη και επιβίωση στον κ. Σαμαρά, στον οποίο συμπεριφέρονται λες και αυτός είναι ο εν ενεργεία πρόεδρος του κόμματος.
Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να τους προσάψει αχαριστία, αφού υπάρχουν ελέω Σαμαρά, αλλά το ραπόρτο που δίνουν καθημερινά στον κ. Σαμαρά οφείλεται μάλλον -ακόμα και τώρα- στη φαντασίωσή τους ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα επανέλθει σύντομα στο προσκήνιο.
 

Όλα αυτά δείχνουν ότι ο επόμενος πρόεδρος της ΝΔ όχι μόνο πρέπει να φύγει από τη Συγγρού (ας την κρατήσει ο Σαμαράς και ας πληρώσει και τα ενοίκια που χρωστάει), αλλά πρέπει να ανατρέψει συθέμελα τις νοοτροπίες που εγκαθίδρυσε επί έξι χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς, απομακρύνοντας πολλούς από τους... υπηκόους του.  Και μη σας φαίνεται βαριά η λέξη "υπήκοοι" γιατί όταν μιλάμε για τον κ. Βρούτση μιλάμε για το πρόσωπο για το οποίο ο κ. Νικολόπουλος είχε δηλώσει πως όταν ήταν υφυπουργός εργασίας του είχε πει ότι "ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή στη συνάντησή μας με την τρόικα να είμαστε στα... τέσσερα"!!!
rigillis18.blogspot/TK9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.