Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Άστοχη πρόταση απο Άδωνη να μεταφερθούν τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στον.... Άγιο Παντελεήμονα!!!

«Θέλω να μεταφέρω τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας σε υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας», ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Η πρώτη μου επιλογή θα είναι να πάω τα γραφεία στον Άγιο Παντελεήμονα. Θέλω να είμαστε στο κέντρο του προβλήματος. Θέλω ο Αθηναίος που ζει στον Άγιο
Παντελεήμονα και αισθάνεται όλα αυτά τα χρόνια μόνος του, να βλέπει την αξιωματική αντιπολίτευση εκεί. Να είναι τα γραφεία μας εκεί", τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, σπάζοντας το φράγμα του λαϊκισμού.

Πάντως είναι απορίας άξιο γιατί ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος έκανε μια καλή προεκλογική εκστρατεία με αποτέλεσμα να κερδίσει παλικαρίσια την προτίμηση ψηφοφόρων που δεν ήθελαν καν να τον ακούν, τίς τελευταίες ημέρες κάνει συνεχώς λάθος κινήσεις. Τη μια με την έφοδο που επιχείρησε στο θέατρο που έδινε παράσταση ο γελωτοποιός Λαζόπουλος και την άλλη λέγοντας ότι θα μεταφέρει τα γραφεία της ΝΔ στον  Άγιο Παντελεήμωνα, προφανώς για να χρειάζεται την δεκαπλάσια αστυνομική δύναμη να την προφυλάσσει.

rigillis18.blogspot/ΧΨΑ

1 σχόλιο:

  1. Δεν πρόκειται περί λαϊκισμού. Προφανώς έχει κάνει "τάμα" στον Αγ. Παντελεήμονα αν βγει πρόεδρος να πάει τα γραφεία δίπλα από την εκκλησία (ίσως και μέσα, μεγάλος ναός είναι,πόσοι θα μείνουν με τον Άδωνι,χωράνε.Άσε την οικονομία που θα κάνει σε ενοίκια, ΔΕΗ κλπ)
    Άλλωστε μόνο με ενα θαύμα μπορεί να ελπίζει πως θα εκλεγεί προεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.