Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Απρόσμενο mini debate Μητσοτάκη - Άδωνη στον ΣΚΑΙ- Ο τηλεοπτικός σταθμός στήνει debate και με τους τέσσερις την επόμενη Τρίτη- Ποιοί θα παραστούν και ποιοί όχι

Μπορεί οι κύριοι Μεϊμαράκης και Τζιτζικώστας να μην είναι οπαδοί του debate αλλά οι άλλοι δύο υποψήφιοι Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γιωργιάδης είναι υπέρ και το έδειξαν συζητώντας και απαντώντας ταυτόχρονα σε ερωτήσεις τριών δημοσιογράφων στον ΣΚΑΙ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος του Άρη Πορτοσάλτε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και ο Άδωνις Γεωργιάδης των Λυριτζή - Οικονόμου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ακούστηκαν ενδιαφέροντα πράγματα και εκείνο που παρατηρήσαμε ήταν ότι εκείνα που ενώνουν τους δύο υποψηφίους είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που τους χωρίζουν. Ακόμα και στην υπόθεση του συμφώνου συμβίωσης ομοφυλοφίλων οι δύο υποψήφιοι που υποτίθεται εκφράζουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις βρήκαν κοινό τόπο. Που σημαίνειότι μέσα από το διάλογο ο καθένας αποκαλύπτει τι εκφράζει αλλά ατυτόχρονα αν έχει διάθεση μπορεί να αμβλύνει τις γωνίες και να ασκήσει μια εποικοδομητική πολιτική.
Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Μητσοτάκη για τον προεκλογικό του αγώνα τονίζοντας ότι ως υποψήφιος  έχει καθαρές θέσεις.
Οι τρεις δημοσιογράφοι αντελήφθησαν το κλίμα που υπήρχε και δεν έχασαν την ευκαιρία. Πρότεινα στους δύο υποψηφίους την επόμενη Τρίτη να κάνουν μια ύστατη προσπάθεια για debate και να καλέσουν και τους άλλους δύο υποψηφίους σε έναν κοινό διάλογο. Είπαν μάλιστα ότι στο studio  του ΣΚΑΙ θα βάλουν τέσσερις καρέκλες και όποιος από τους τέσσερις υποψηφίους θέλει να είνα παρών.
Πάντως οι κ.κ. Μητσοτάκης και Γεωργιάδης δήλωσαν ότι θα καλύψουν τις δύο από τις τέσσερις καρέκλες γιατί επιθυμούν τον διάλογο. Οι άλλοι δύο;

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.