Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Φλαμπουράρης: «Κατανάλωνα πολύ νερό γιατί το έκανα παγάκια για τους freddo μου»

Φωτογραφία του Αλέκου Φλαμπουράρη, που δείχνει το μέγεθος του προβλήματος. Πίσω του διακρίνεται η πισίνα γεμάτη παγάκια, ενώ ο ίδιος είναι αδύνατον να αφήσει τους δύο (!) καφέδες που πίνειΠηγή: protagon.gr- Νίκος Ζαχαριάδης
Η υπερβολική αγάπη του υπουργού Επικρατείας για τους κρύους καφέδες, ήταν τελικά η αιτία που τον οδήγησε σε υπερκατανάλωση νερού και κατά συνέπεια στο δυσβάσταχτο χρέος στον Δήμο Αίγινας!
(Φωτογραφία του Αλέκου Φλαμπουράρη, που δείχνει το μέγεθος του προβλήματος. Πίσω του διακρίνεται η πισίνα γεμάτη παγάκια, ενώ ο ίδιος είναι αδύνατον να αφήσει τους δύο (!) καφέδες που πίνει)


Ο Αλέκος Φλαμπουράρης έσπασε τη σιωπή του! Αποφασισμένος να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση της οφειλής του που διαγράφηκε, ο «μέντορας» του Αλέξη Τσίπρα, μίλησε σε πρωινή εκπομπή για τον «εθισμό» του στα παγωμένα ροφήματα. Εθισμό που τον ανάγκασε να συσσωρεύσει τεράστια αποθέματα από παγάκια.
Εξάλλου, είναι γνωστό ότι ο Αλέκος Φλαμπουράρης σπάνια εμφανίζεται χωρίς κάποιο ρόφημα στο χέρι, ακόμα και στην τηλεόραση, γεγονός που έχει συζητηθεί αρκετά, και πολλές φορές συνοδεύεται από αρνητικά σχόλια.
Όμως, μετά την ομολογία για τον «εθισμό» του στους freddo, ίσως οι επικριτές του πρέπει να αλλάξουν στάση. Ο ίδιος μάλιστα, περιέγραψε με μελανά χρώματα τις συνέπειες: «Όποτε έβλεπα νερό, ένιωθα την ανάγκη να το κάνω παγάκια, από τον φόβο μήπως ξεμείνω. Ήταν άρρωστο» είπε, έτοιμος να βουρκώσει. «Ακόμα και η πισίνα στο σπίτι της Αίγινας δεν είχε πια νερό. Το είχα κάνει παγάκια για να είμαι σίγουρος»...
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Δήμου Αίγινας που μίλησε επίσης στην εκπομπή, οι λόγοι που οδήγησαν στη μερική διαγραφή του χρέους, ήταν κατά βάση ανθρωπιστικοί. «Δεδομένης της κατάστασης που αντικρίσαμε στο σπίτι, δεν θέλαμε να του δώσουμε ένα ακόμη χτύπημα. Προτιμήσαμε να τον διευκολύνουμε ώστε να γίνει καλά και να στραφεί στους ζεστούς καφέδες...».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.