Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Εκτός λίστας ο Χαϊκάλης λόγω off shore - Μια απόφαση που τιμά τον Πάνο Καμμένο

Συχνά πυκνά έχουμε επικρίνει τον κ. Πάνο Καμμένο, ωστόσο η σημερινή απόφασή του να αφήσει εκτός λίστας των Παύλο Χαϊκάλη λόγω των μη επαρκών εξηγήσεων που έδωσε ο πρώην υφυπουργος εργασίας για την υπόθεση της off shore εταιρείας που είχε στην Κύπρο πρέπει να συμπεριληφθεί στα θετικά του.

Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του κόμματος έδωσε
εξηγήσεις για το θέμα, ωστόσο, ο κ. Καμμένος θεώρησε πως θα ήταν καλύτερο να τεθεί εκτός της εκλογικής μάχης. Αυτό διότι το ζήτημα με την offshore εταιρεία, που προέκυψε θα άφηνε σκιές στο κόμμα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, η Επιτροπή Θεσμών της Βουλής θα έπρεπε να δώσει λύσεις.
Να θυμίσουμε, πως ο κ. Χαικάλης είχε εκλεγεί στο υπόλοιπο Αττική και στον τελευταίο ανασχηματισμό είχε τοποθετηθεί υφυπουργός Εργασίας, με σκοπό να... δροσίσει την "καυτή πατάτα" του ασφαλιστικου, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.
Επίσης πρέπει να θυμίσουμε ότι ο κ. Χαϊκάλης, όπως αποδείχθηκε, είχε συλλάβει την ιδέα της off shore από τον ήρωα της τηλεοπτικής σειράς 50-50, τον οποίο υποδειόταν και είχε αποκτήσει κι αυτός ανάλογη εταιρεία στην Κύπρο.

rigillis18.blogspot/ TK9


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.