Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Και ο "Σύνδεσμος ΄74" στην προσπάθεια αναγέννησης της ΝΔ



Εντείνεται η προασπάθεια του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να ενεργοποιήσει όσο τπο δυνατόν περισσότερα έμπειρα στελέχη υπάρχουν στην  παράταξη τα οποία εδώ κι έξι χρόνια είχαν τεθεί στο περιθώριο.
Στο πλαίσιο αυτό είναι αποφασισμένος να ενεργοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τον «Σύνδεσμο ΄74» που είχε διαδραματίσει σοβαρό ρόλο στην προσπάθεια να αντιδράσει η βάση στην δεξιά στροφήτ ου Αντώνη Σαμαρά, διοργανώνοντας  πρόσφατα κι
εκδήλωση σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας.
Ήδη ο κ. Μεϊμαράκης έχει ζητήσει την ενεργοποίηση των Αντώνη Σγαρδέλη, Δημήτρη Τσιγκούνη, Άγγελο Μοσχονά, Παντελή Λιάττα, Θόδωρου Μπεχράκη και Κυριάκου Γριβέα, προκειμένου να αξιοποιήσει την εμπειρία τους στα οργανωτικά και με σκοπό να «διδάξουν» τα νέα στελέχη.
Στόχος του κ. Μεϊμαράκη είναι να αναγεννήσει έναν κομματικό μηχανισμό ο οποίος είναι κλινικά νεκρός  και «από χέρι» ηττημένος σε μια αιφνιδιαστική εκλογική αναμέτρηση.
Ο πρόεδρος της ΝΔ γνωρίζει ότι η ενεργοποίηση και αναγέννηση του κομματικού μηχανισμού είναι ευθέως ανάλογη της προσπάθειας για ανάκτηση της αξιοποιστίας του κόμματος στο πολιτικό σκηνικό.
Σημειώνεται ότι ο  “Σύνδεσμος ’74”,  είναι η οργάνωση που κατάφερνε να συνδέει και να συνεργάζονται μεταξύ τους στελέχη που υπηρέτησαν τη ΝΔ του Μητσοτάκη αλλά και του Κώστα Καραμανλή.  Και τούτο γιατί και οι δύο πρώην αρχηγοί της ΝΔ δεν πολιτεύθηκαν με αποκλεισμούς όπως έκανε ο Αντώνης Σαμαράς.

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.