Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Αυτοκριτική για να διορθωθούν τα λάθη της ΝΔ και να αποκτήσει αξιοπιστία συνέστησε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος στον Σαμαρά



Ομιλία με πολλές αιχμές προς τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για την ανάγκη αναγνώρισης προσωπικών λαθών, αδυναμιών και παραλείψεων, έκανε στο πλαίσιο της προσυνδιάσκεψης της Λάρισας ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος
Συγκεκριμένα απευθυνόμενος στον κ. Σαμαρά είπε ότι ήλθε η ώρα η ΝΔ να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας και να παραδεχθεί τα λάθη της προκειμένου να ξαναχτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τον αγροτικό κόσμο.
Ο κ. Χαρακόπουλος υπενθύμισε στον κ. Σαμαρά ότι πάντα δύναμη της παράταξης ήταν
και είναι η αυτοκριτική, η αναγνώριση λαθών, αστοχιών και παραλήψεων η ομολογία αδυναμιών και η θεραπεία τους. «Είναι επιβεβλημένη η ανασύνταξη της παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, προκειμένου και πάλι να κερδίσουμε την πολιτική ηγεμονία. Έχουμε χρέος να προσφέρουμε στη χώρα τη σοβαρή και υπεύθυνη εναλλακτική πρόταση εξουσίας που χρειάζεται. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι θα αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων» είπε.
Σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Σαμαρά να παραδέχεται ότι ήταν λάθος της κυβέρνησής του να μην δώσει την εξισωτική αποζημίωση στους κτηνοτρόφους ο Χαρακόπουλος απευθύνθηκε στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας  και του είπε: «Είναι προς τιμήν σας η αναγνώριση του λάθους. Θυμίζω ότι η αποκατάσταση της εξισωτικής αποζημίωσης στους κτηνοτρόφους ήταν από τις λίγες προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ στις εκλογές του ’12. Στεναχωρήθηκα κ. Πρόεδρε γιατί τσαλακώθηκε η προσωπική σας αξιοπιστία. Η δική μας, ας πούμε, πάει στην ευχή, άλλωστε δεν ευθυνόμαστε. Όμως, είναι λυπηρό όταν εσείς, επί ημέρες σε όλες τις τηλεοράσεις, διαβεβαιώνετε ότι θα καταβληθεί η εξισωτική την τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών, αυτό να μη γίνεται».
Καταλήγοντας ο Χαρακόπουλος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την υπό συζήτηση Διατλαντική Εμπορική και Εταιρική Συμφωνία ΕΕ και ΗΠΑ όσον αφορά στη φέτα. 
Rigillis18.blogspot/ Ν. Δαυλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.