Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Μπαλτάκος: Επόμενος αρχηγός της ΝΔ η Ντόρα!!!



Το να αναγνωρίζουν την αξία σου οι αντίπαλοί σου είναι σίγουρα καλό.
Ο λόγος για την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Τάκη Μπαλτάκο ο οποίος σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά 90,1» προέβλεψε ότι επόμενη αρχηγός της ΝΔ θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη. Εκτίμησε ότι ο κ. Σαμαράς έπρεπε να έχει παραιτηθεί καιτον κατηγόρησε για φοβικά σύνδρομα λέγοντας  ότι δεν μπορείς να πας σε εκλογές όταν φοβάσαι τους ψηφοφόρους. Ενώ για τον κ. Τσίπρα παραδέχθηκε ότι κάνει προσπάθεια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «την ιδρώνει τη φανέλα». Του
συνέστησε όμως περισσότερη διπλωματία την κρίσιμη αυτή ώρα.
Συγκεκριμένα ο κ. Μπαλτάκος τόνισε πως ο νυν πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί ήδη από το αξίωμά του και να οδηγήσει το κόμμα του σε εσωκομματικές εκλογές στις οποίες –αν θέλει- θα μπορούσε να είναι και ο ίδιος υποψήφιος.
«Δεν μπορείς να κερδίσεις εκλογές, όταν φοβάσαι τους ψηφοφόρους σου» είπε χαρακτηριστικά στέλνοντας το μήνυμα στον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ που... απεύχεται τις εκλογές.
Ο κ. Μπαλτάκος σημείωσε πως εξακολουθεί να έχει καλή εκτίμηση για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα καθώς –όπως ανέφερε- ο κ. Τσίπρας "ιδρώνει" τη φανέλα.
«Φέρνει σε δύσκολη θέση τους Γερμανούς. Αυτό είναι καλό αλλά από δω και πέρα, θα πρέπει να φερθεί διπλωματικά και να μη λέει όχι σε όλα» κατέληξε.
Είπαμε ότι το να αναγνωρίζουν την αξία σου οι αντίπαλοί σου είναι καλό. Το ερώτημα είναι αν ισχύει αυτό και για την περίπτωση Μπαλτάκου….
Rigillis 18.blogspot/ Ν. Δαυλός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.