Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Εξέγερση υπαλλήλων στη ΝΔ- Απλήρωτοι 5 μήνες- Θα καταλάβουν το κτήριο και θα απαγορεύσουν την είσοδο στον Σαμαρά.



Εξέγερση είχαμε σήμερα το μεσημέρι λίγο μετά τις τρεις στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού.
Υπάλληλοι που έχουν να πληρωθούν πέντε μήνες συγκεντρώθηκαν έξω από το γραφείο του Γενικού Διευθυντή  Κώστα Τζιμάρα και διαμαρτύροντο.
Ο κ. Τζιμάρας αρνήθηκε να τους δεχθεί και στη συνέχεια οι εργαζόμενοι πήγαν στο γραφείο του κ. Μπούρα, διευθυντή του γραφείου του κ. Σαμαρά, ο οποίος μίλησε για αρκετή ώρα
μαζί τους.
Οι υπάλληλοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα γιατί ο τελευταίος μισθός που πληρώθηκαν ήταν πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου και το κυριότερο γιατί δεν βλέπουν «φως» στον ορίζοντα.
Παράλληλα διαμαρτυρήθηκαν γιατί ενώ δεν υπάρχουν χρήματα για τους υπαλλήλους σπαταλώνται χρήματα σε προσυνδιασκέψεις και οδοιπορικά στελεχών για να κάνουν κινητοποίηση. Μάλιστα στράφηκαν εναντίον του αναπληρωτή γενικού διευθυντή Άρη Τσορώνη επειδή τους αναγκάζει να κάνουν υπερωρίες για να κάνουν κινητοποίηση.
«Είναι απαράδεκτο και να μη πληρωνόμαστε και να μας εξαναγκάζει να δουλέψουμε εκτός ωραρίου με την απειλή της απόλυσης», είπαν αρκετοί υπάλληλοι στον κ. Μπούρα.
Οι κ.κ. Μπούρας και Τσορώνης υποσχέθηκαν στους υπαλλήλους ότι θα τους πληρώσουν άμεσα έναν μήνα και μέσα Ιουλίου θα τους δώσουν και επίδομα δώρου.
Ωστόσο σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η υπόσχεση είναι άνευ αντικειμένου γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για να καταβληθούν οι κρατικές επιδοτήσεις στα κόμματα. Αλλά και αυτό αν συνέβαινε και πάλι η ΝΔ δεν θα έπαιρνε όσα της αναλογούν γιατί προμηθευτές έχουν δεσμεύσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της.
Συνεπώς οι υπάλληλοι το μόνο που εισέπραξαν είναι «θα» και καλές προθέσεις, που στην πράξη ισοδυναμούν με κοροϊδία.
Οι υπάλληλοι πάντως προειδοποίησαν ότι αν οι κύριοι Μπούρας και Τσορώνης δεν τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους θα καταλάβουν το κτήριο και θα απαγορεύσουν την είσοδο ακόμα και στον κ. Σαμαρά.
Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.