Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Σαμαράς (28-5-2010): «Δεν θα απολογούμαι για τις συμπεριφορές τύπου Ρουσόπουλου»- Απάντηση Ρουσόπουλου: Δεν είμαστε ίδιοι κ. Σαμαρά- Τρία χρόνια μετά και οι δύο αποδεικνύουν ότι ηθική και πολιτική δεν πάνε μαζί




Λένε ότι ηθική και πολιτική δεν πάνε μαζί. Και οι πολιτικοί μας αγωνίζονται
καθημερινά να το επιβεβαιώσουν.
Διαβάζουμε για την επικείμενη συνεργασία Σαμαρά – Ρουσόπουλου. Μέχρι μέσον τον Καραμανλή έβαλε ο Αντωνάκης για να μη χάσει το κελεπούρι τον Θοδωρή…
Θα μου πείτε ο «πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται». Αλλά βρε Αντώνη γιατί θεωρείς τον εαυτό σου πνιγμένο; Με
τόσους φελλούς που επιπλέουν δίπλα σου κάπου θα έβρισκες να πιαστείς. Έπρεπε να πας να γλύψεις εκεί που έφτυνες;
Και μη μας πεις ότι η «ροχάλα» που είχες ρίξει στον Ρουσόπουλο είναι παλιά και έχει στεγνώσει, γιατί θα σου πούμε πως αν υπάρχει τσίπα δεν στεγνώνει τίποτα.
Να σου θυμίσουμε λοιπόν τι έλεγες στις 28 Μαΐου 2010, έξω από τα σκαλιά της Ρηγίλλης (δεν είχες κατηφορίσει ακόμα τότε στη Συγγρού, αλλά δυστυχώς ούτε στη Συγγρού βρήκες τίποτα από την ηθική που –τουλάχιστον στα ζητήματα αυτά είχαν οι «ένοικοι» του… πεζοδρομίου των σημερνών γραφείων σου).
"Δεν απολογούμαι για το χθες, δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου. Όποιος, το ξεκαθαρίζω, έχει βλάψει την παράταξη δεν θα είναι μαζί μας, αλλά και δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ κανέναν να στοχοποιηθεί άδικα. Τίποτε άλλο".
Όλοι σε ένα τσουβάλι τότε… Στην πυρά, γιατί έτσι σε συνέφερε.
Τότε, μα την αλήθεια, διαβάζοντας την απάντηση που σου είχε δώσει ο Ρουσόπουλος, είχα πειστεί ότι είχες άδικο για την επίθεση που του έκανες.
Να θυμίσω και σε εσένα «Θοδωράκη», όπως χαριτωμένα εξακολουθεί να σε λέει η Μάρα, τι είχες απαντήσει στον τότε διώκτη σου, γιατί φαίνεται το πολιτικό Αλτσχάιμερ είναι μεταδοτική ασθένεια:
 «Από την σημερινή δήλωση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας είναι φανερό ότι ο ίδιος δεν σέβεται τις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βουλή και στη Δικαιοσύνη και έχει εκδώσει ήδη τις αποφάσεις του… Δεν ζήτησα ποτέ και από κανέναν, ούτε από τον κ .Σαμαρά, να απολογηθεί για εμένα. Η αλήθεια και το ήθος μου δεν έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους υπερασπίσεις. Προσδοκώ να κριθώ από την δικαιοσύνη και όχι από κομματικούς μηχανισμούς και τις σκοπιμότητές τους. Θα το επιδιώξω μέχρι τέλους. Και θα δικαιωθώ πλήρως. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κύριε Σαμαρά και εσείς αυτό το γνωρίζετε".
Κι εμείς αγαπητέ Θοδωρή πιστέψαμε ότι δεν είσαι ίδιος με τον Σαμαρά.
Και πολλοί ήταν εκείνοι που χάρηκαν που δικαιώθηκες. Και που δεν έμπλεξες όλο αυτό το διάστημα με «κομματικούς μηχανισμούς και τις σκοπιμότητές τους».
Και ξέρεις κάτι βρε Θόδωρε; Είναι κρίμα για σένα γιατί δεν έχεις ανάγκη να είσαι ίδιος με τον Σαμαρά
Κρίμα γιατί κάποιοι πιστέψαμε ότι το ήθος σου δεν είχε ανάγκη την δικαίωση από τον Σαμαρά…

Rigillis18.blogspot/ TK9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.