Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Δυο ξένοι στο ίδιο κόμμα

Επιδεικτικά αγνόησε τον Αντώνη Σαμαρά ο Νίκος Δένδιας χθες στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Θυμίζουμε ότι από τη στιγμή που ο κ. Δένδιας έθεσε ευθέως θέμα συνεδρίου, ο κ. Σαμαράς ξεκίνησε προσωπικές επιθέσεις και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις με
ειρωνικό ύφος, εναντίον του.
Έτσι λοιπόν όταν χθες ήταν σαν δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα, γεγονός που επισημαίνεται σήμερα στο ρεπορτάζ του Γιάννη Σαραντάκου στο “Έθνος”, το οποίο ο συνάδελφος αναφέρει ότι “από τα στιγμιότυπα ξεχωρίζει σαφώς η κίνηση του κ. Δένδια να προσπεράσει τον κ. Σαμαρά και να χαιρετήσει μόνο τον κ. Κ. Καραμανλή”.
Σημειώνεται ότι ο κ. Σαμαράς έχει χαρακτηρίσει «τουρίστα» τον κ. Δένδια, αλλά το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος ήταν πρωθυπουργός και τον διατηρούσε στη θέση του αφού δεν απέδιδε ή έκανε τουρισμό; Μήπως λοιπόν η διαπίστωση προέρχεται από τον φόβο που έχει ο κ. Σαμαράς προς το πρόσωπο του κ. Δένδια και την αποδοχή που έχουν οι δηλώσεις και οι ενέργειές του στη βάση της ΝΔ, καθώς ο πρώην υπουργός έχει κάνει σημαία του την ανάγκη να ξεφύγει η ΝΔ από τα ακροδεξιά σύνδρομα και να επαναπροσδιοριστεί ως η το κόμμα της σύγχρονης ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς.
Rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.