Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Οργανώνεται ο Νίκος Δένδιας




Συγκέντρωση στο ξενοδοχείο PRESIDENT  προκειμένου να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του για την πρωτιά στις εκλογές στη Β’ Αθήνας, πραγματοποίησε ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει αναδειχθεί σε βασικό «δελφίνο» της ΝΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 700 άτομα και ανάμεσά τους ήταν αρκετά καραμανλικά στελέχη (μη ξεχνάμε ότι ψυχή του γραφείου του κ. Δένδια προεκλογικά ήταν ο Λευτέρης Ζαγορίτης), με κυριότερο τον τελευταίο υπουργό Οικονομίας της κυβέρνησης Καραμανλή, τον κ. Γιάννη Παπαθανασίου.
Ο κ. Δένδιας ευχαρίστησε όλους τους στενούς και ευρύτερους συνεργάτες του για την "πρωτιά" σε ψήφους στην Β Αθήνας και υποσχέθηκε ότι δεν θα "σιωπήσει" όσον αφορά τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας.
Φαίνεται ότι ο κ. Νίκος Δένδιας έχει αποφασίσει να σύρει το χορό στα εσωκομματικά της ΝΔ έχοντας την στήριξη ή την ανοχή, σε αυτή τη φάση, τόσο Καραμανλικών όσο και Ντορικών πυρήνων. Άλλωστε οι τελευταίοι δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι, αντιθέτως «βγάζουν σπυράκια» με την «ακατανόμαστη», όπως την χαρακτηρίζουν, προσέγγιση Κυριάκου Μητσοτάκη με Αντώνη Σαμαρά.
ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.