Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Επιμένει στο Έκτακτο Συνέδριο ο Αντώναρος



"Έκτακτο συνέδριο άμεσα για να ξεκαθαρίσει η γραμμή της ΝΔ, για να πάψουν οι θεατρινίστικες κραυγές και οι ηθοποιήστικες παραστάσεις ορισμένων στελεχών", δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή και εκ των στενότερων συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού, Ευάγγελος Αντώναρος.
Τόνισε επίσης ότι το κόμμα πρέπει "να επιστρέψει στην μετριοπάθεια και το συναινετικό λόγο", ενώ εξαπέλυσε βολές και προς τα δύο άκρα στο εσωτερικό της ΝΔ λέγοντας: "Αρνούμαι φωνές που προσπαθούν να επιβάλουν ακρότητες ως την κυρίαρχη κεντρική φωνή της ΝΔ είτε είναι νεοφιλελεύθερου χαρακτήρα είτε πλησιάζουν τη δημοκρατική άκρα δεξιά".

Μα καλά ο κ. Αντώναρος δεν πληροφορήθηκε ότι το ιδεολογικό ζήτημα της ΝΔ ο κ.
Σαμαράς έχει αναθέσει στον κ. Βορίδη να το ξεκαθαρίσει; Με φωτιά και τσεκούρι;  Ε, κάπου θα το έχει φυλαγμένο εκείνο το ρημαδοτσέκουρο ο Μάκης. Όσο για τη φωτιά, κάτι θυμάται από τα γεγονότα της Καλαμάτας ο μεγάλος αρχηγός… Αν και ήταν μικρός και τριανταφυλλένιος ακόμα τότε…

Σε ό,τι αφορά την λοιπή επικαιρότητα ο κ. Αντώναρος απέδωσε "σε τακτικισμό των δανειστών", την κλιμάκωση των σκληρών δηλώσεων από τους Ευρωπαίους αξιωματούχους. Αναφερόμενος στη συνάντηση Μέρκελ - Τσίπρα στο Βερολίνο την χαρακτήρισε πολύ θετική τονίζοντας ότι "η καγκελάριος δεν έχει την παραμικρή διάθεση να ωθήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ". Άφησε αιχμές για την παρουσίαση όσων δηλώνουν οι ξένοι αξιωματούχοι σημειώνοντας: “Oι δηλώσεις Μοσκοβισί ήταν υποστηρικτικές της Αθήνας μην προσπαθούμε να φοβίσουμε τον κόσμο, ο κάβος θα ξεπεραστεί, οι διαπραγματεύσεις δεν λειτουργούν πάντα σε τηλεοπτικούς ή ραδιοφωνικούς χρόνους”.


ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.