Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Δείπνο σε βουλευτές λίγο πριν τη Μ. Εβδομάδα, αναζητώντας «Ιούδες», παραθέτει ο Σαμαράς

Με κρασάκι και τσιπουράκι, απόψε Τρίτη, στην ταβέρνα «Βασίλης» που είναι στη γειτονιά του στην Κηφισιά σκοπεύει να διερευνήσει τις προθέσεις των νεοεκλεγέντων βουλευτών του κόμματός του ο - ακόμα και σήμερα – πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.
Η ταβέρνα φημίζεται για τα εδέσματά της και συνήθως σε αυτά ο κ. Σαμαράς αποδεικνύεται καλός οικοδεσπότης.
Τώρα δεν ξέρω αν θα τη βγάλουν με νηστήσιμα, μιας και είναι σαρακοστή και παραμονές της Μεγάλης Εβδομάδας, αλλά προθέσεις δεν πρόκειται να
διερευνήσει εκτός αν κάποιοι εξ αυτών είναι επιρρεπείς στον Βάκχο!!!
Το ερώτημα που φυσιολογικά προκύπτει είναι, «μα καλά δεν μπορούσε να περιμένει 15 – 20 μέρες για να κάνει το τραπέζι στους νεοεκλεγέντες βουλευτές, να έχει περάσει το Πάσχα, να μην είμαστε σε νηστεία;».
Η απάντηση βέβαια είναι ότι δεν μπορούσε να περιμένει αφού και ο ίδιος δεν γνωρίζει αν μετά το Πάσχα θα εξακολουθήσει να είναι πάνω στην καρέκλα με την οποία, όπως λέει, δεν είναι παντρεμένος.
Με δεδομένο όμως ότι οι «δελφίνοι» έχουν αποφασίσει να κινηθούν μετά το Πάσχα θα πρέπει ο πρόεδρος Αντώνης να ηρεμήσει και να πιστέψει ότι Πάσχα θα κάνει κοιτάζοντας τη σούβλα και όχι πάνω στη σούβλα.
Φανταστείτε όμως τι πανικός τον έχει πιάσει όταν δεν εμπιστεύεται ούτε τους νεοεκλεγμένους βουλευτές οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν ισχυρή υποστήριξη από τον κομματικό – και όχι μόνο- μηχανισμό.
rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.