Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ο Καμμένος μαζί με τα τσάμικα θα μοιράσει 10.000 σημαιάκια στην παρέλαση



Όλο και πιο απίστευτος μοιάζει ο σχεδιασμός του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Έτσι μετά την απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων και την εντολή να μην υπάρχουν κάγκελα, είχαμε την δήλωση Καμμένου ότι μετά την παρέλαση οι μπάντες του στρατού θα παίζουν δημοτικά τραγούδια.
Σήμερα έγινε γνωστό ότι πέραν τούτων ο κ. Καμμένος έδωσε εντολή να μοιραστούν στο λαό που θα παρακολουθεί την παρέλαση 10.000 ελληνικά σημαιάκια για να δείξει ότι λαός και στρατός είναι μια ψυχή και ότι δεν πρόκειται απλά για μια παρέλαση αλλά για ένα πάνδημο συλλαλητήριο!!!
Όπως διαρρέουν πηγές του ΥΠΕΘΑ είναι σαφές ότι πίσω από όλα αυτά υπάρχει ένα
ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα που απευθύνεται στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το μήνυμα που θέλει να περάσει υπουργός Άμυνας μέσω της παρέλασης-συλλαλητηρίου είναι ότι το πατριωτικό αίσθημα είναι αυτό που κυριαρχεί και καθοδηγεί την κυβερνητική στάση στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.
Πληροφορίες ότι το βράδυ ο κ. Καμμένος θα μεταβεί στο λιμάνι του Πειραιά ντυμένος μπουρλοτιέρης για να κάνει αναπαράσταση της βύθισης της τουρκικής φρεγάτας ελέγχονται ως προς την ακρίβειά τους.
Πάντως φέρεται να σκέπτεται σοβαρά να σύρει πρώτος το χορό στο Σύνταγμα, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν θα ντυθεί με την εθνική ενδυμασία για να είναι πιο φαντεζί οι γυροβολιές του.
ΤΚ9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.