Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Κρίμα κ. Καραμανλή… Κρίμα!!!


Σχεδόν το σύνολο των Ελλήνων  θεωρούν ότι ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί μια εφεδρεία για τη χώρα. Ποτέ στην Ελλάδα πολιτικός δεν ευνοήθηκε από τον λαό σε τέτοιο βαθμό όπως ο Κώστας Καραμανλής.
Το 2004 ο λαός τον λάτρεψε και αυτός εμπιστεύθηκε την αγάπη του κόσμου στους πάκηδες του κομματικού συστήματός του.
Το 2012, μετά από το σαρωτικό για την ΝΔ αποτέλεσμα και την ανάγκη επανένωσης
της κεντροδεξιάς ο λαός δείχνει να τον έχει συγχωρήσει για τον τρόπο που ξόδεψε την αγάπη και την εμπιστοσύνη του και προσβλέπει με αγωνία στο πρόσωπό του, επειδή, τουλάχιστον οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει ότι μοναδικό ανάχωμα στην επέλαση των επικίνδυνων, ερασιτεχνών και θαυματοποιών του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ενωμένη κεντροδεξιά.
Και τι κάνει ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής;
Αρνείται πεισματικά τις ευθύνες του και πασχίζει να απαξιώσει τον εαυτό του, έχοντας προφανώς διαγράψει από τη σκέψη του τη μοναδική λέξη που πρέπει να διέπη κάθε πολιτικό. Τη λέξη χρέος.
Έτσι λοιπόν στην πρώτη μετεκλογική επαφή του με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές της ΝΔ εξαντλείται σε πλακίτσες τύπου «εγέρθητι», όταν μπαίνει στην αίθουσα ο σκανδαλωδώς ευνοηθείς από τον ίδιο και το σύστημά του σημερινός αρχηγός του κόμματός του, ο οποίος τείνει να εξελιχθεί σε νεκροθάφτη της κεντροδεξιάς, και το χειρότερο, στέλνει λάθος μηνύματα στην κοινωνία επιλέγοντας λάθος παρέες. Συγκεκριμένα πήγε και κάθισε δίπλα σε πρώην συνεργάτη του ο οποίος έχει εκλεγεί βουλευτής και ηθικά, τουλάχιστον, βαρύνεται με την κατηγορία ότι απέκτησε καμιά πενηνταριά ακίνητα στη διάρκεια της συνεργασίας τους.
Φαντάζεσθε την συμπεριφορά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή σε ανάλογη περίπτωση;
Θα μου απαντήσετε «άλλοι καιροί, άλλα ήθη». Δυστυχώς, όμως, όλα αυτά σε μια πατρίδα με μεγαλύτερα προβλήματα που έχει ανάγκη από πολιτικούς που γνωρίζουν τις λέξεις «χρέος», «θυσία», «αγάπη προς την πατρίδα».
Κρίμα κ. Καραμανλή… Κρίμα!!!

Παρατηρητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.