Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Το «άλαλο»


Επαναλαμβάνει ο κ. Μιχελάκης,  ο κατά δήλωσή του, «εκπρόσωπος απλώς» της ΝΝΔ-Δ2,1 ότι «από τη στιγμή που η πλειοψηφία πρότεινε ένα πρόσωπο δεν μπορούσε να κάνει η Ν.Δ. κάτι άλλο» και γι’ αυτό αποδέχθηκε κατ’ αρχάς και τον Πετσάλνικο και μετά τον Παπαδήμο για πρωθυπουργό.
Καλά όλα αυτά κ. Μεχελάκη μου, αλλά εγώ ως απλός πολίτης και ψηφοφόρος έχω μια απορία: Ο κ. Σαμαράς υποτάχθηκε  στην εδώ πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ (που κατά την άποψη όλου του ελληνικού λαού δεν είναι πλέον πλειοψηφία στην κοινωνία), έχοντας απέναντί του έναν πολιτικά «πεθαμένο» Παπανδρέου. Και μας λέει ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο… Και δεν διαπραγματεύθηκε καν το όνομα στο όνομα μιας ανύπαρκτης – ουσιαστικά- πλειοψηφίας…
 Όταν λοιπόν γίνει με το καλό (;) πρωθυπουργός απέναντι στην ευρωπαϊκή πλειοψηφία, που δεν είναι καθόλου πεθαμένη, αλλά πανίσχυρη όπως απεδείχθη, πώς θα επαναδιαπραγματευθεί ο κ. Σαμαράς; Εκεί θα βρει λαλιά; Γιατί αν κρίνουμε από την τελευταία συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ούτε καν το λόγο δεν ζήτησε, εξ ου και το παρατσούκλι που του έχουν κολλήσει οι Έλληνες ευρωβουλευτές και πλέον τον αποκαλούν «το άλαλο»!!!  Μη το κάνουμε λοιπόν σαν το ανέκδοτο με το λαγό και το λιοντάρι, που λέει ο λαγός «λέμε καμιά …μακακία  για να περνά η ώρα...».
Ρηγιλλίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.