Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Κόντρα στα face news η πραγματικότητα των συναντήσεων Μητσοτάκη που ισχυρίζονται ότι για τουρισμό πήγε ο Μητσοτάκης στις Βρυξέλλες

Ότι τα Αγγλικά δεν ήταν ποτέ το ατού τους στον ΣΥΡΙΖΑ το ξέραμε. Αυτή τη φορά όμως το σύστημα της Κουμουνδούρου ξεπέρασε τον εαυτό του. Έχτισαν fake αφήγημα πάνω σε έναν πίνακα του EPRS (European Parliament Research Service) τον οποίο είτε δεν ήξεραν να διαβάσουν, είτε πίστευαν πως εκείνοι στους οποίους απευθύνονται δεν θα ήξεραν να διαβάσουν. Η επικεφαλίδα του συγκεκριμένου πίνακα είναι: «EU leaders interactions made public prior to the 17-21 July meeting», δηλαδή «συναντήσεις ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δημοσιοποιήθηκαν πριν τη Σύνοδο Κορυφής της 17-21 Ιουλίου».

Και αν η στοιχειώδης γνώση Αγγλικών που από φέτος θα προσφέρεται και στα νηπιαγωγεία θεωρείται πολυτέλεια στην Κουμουνδούρου, τότε μια απλή ανασκόπηση των φωτογραφιών και των ανταποκρίσεων από τις Βρυξέλλες θα ήταν αρκετή ώστε να μην εκτεθούν.
 
Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της Συνόδου Κορυφής ο Πρωθυπουργός είχε κατ´ιδίαν συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδη, τον Γάλλο Πρόεδρο κ. Μακρόν και τον Πολωνό Πρωθυπουργό κ. Μαραβιέτσκι, ενώ συμμετείχε σε 2 μαραθώνιες συναντήσεις με Μέρκελ (Γερμανία), Μακρόν (Γαλλία), Σάντσεθ (Ισπανία), Κόντε (Ιταλία) και Κόστα (Πορτογαλία) καθώς και σε μια πολύωρη συνάντηση με Κουρτς (Αυστρία), Ρούτε (Ολλανδία), Λεβέν (Σουηδία), Φρεντέρικσεν (Δανία), Μάριν (Φινλανδία), Σάντσεθ (Ισπανία), Κόντε (Ιταλία) και Κόστα (Πορτογαλία). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.