Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Άγρια κόντρα Άδωνη - Πολάκη στη Βουλή: Είσαι κότα λειράτη- είσαι σκυλί του Σόιμπλε

Image result for πολάκης γεωργιάδης άδωνιςΠηγή: parapolitika,gr
Κόντρα με ιδιαίτερα βαριές εκφράσεις είχαν στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την τροπολογία ενίσχυσης των συνταξιούχων, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος; Πολάκης με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλεσε "κότα
λειράτη" τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και αναφέρθηκε στη στάση που κράτησε στο δημοψήφισμα το καλοκαίρι του 2015, καθώς ενώ υποστήριζε το "όχι" ψήφισε "ναι" στα μνημόνια.

Απαντώντας ο Παύλος Πολάκης αφού παρότρυνε τον Αδ. Γεωργιάδη να τον "κοιτάξει βαθιά στα μάτια", του είπε: "Εσένα σε βαστάνε Αδ. Γεωργιάδη, εμένα δεν με βαστάει κανείς. Εσένα και τη γυναίκα σου σε βαστάνε με τα ραβασάκια για τους διορισμούς που στέλνατε στο ΚΕΕΛΠΝΟ".

Όσα ανέφερε ο Παύλος Πολάκης προκάλεσαν την έκρηξη του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος σε ιδιαίτερα υψηλό τόνο είπε χαρακτηριστικά

«Ο κ. Πολάκης θα φέρει τώρα στη Βουλή τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας. Δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι. Θρασύδειλε απατεώνα. Θα αρθεί η ασυλία σου. Να φέρει τα χαρτάκια εδώ παλιοψεύταρε Κρητίκαρε. Με την τιμή μου και την υπόληψή μου δεν θα παίζει κανένας. Ο τύπος νομίζει ότι μπορεί ασχημονεί σε βάρος μου. Για τον φάκελο που έχει στείλει εδώ ο εισαγγελέας θα πεις; Άκου Πολάκη θα πέσετε κάποια στιγμή και τότε δεν την γλυτώνεις με τίποτα. Δεν θυμάται ότι αυτοί οι συνδικαλιστές που ανέφερε δεν είχαν χτίσει την πόρτα σε μένα. Είχαν χτίσει την πόρτα και πίσω από τα τούβλα ήταν ο κ. Ξανθός, τότε ήταν οι καλύτεροί σας φίλοι και τώρα δεν σας αρέσουν.»

Στο σημείο εκείνο παρενέβη και ο Μάριος Σαλμάς ο οποίος βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Παύλο Πολάκη αναφέροντας

Πήγε στην επιτροπή και παρακάλεσε να μην του αρθεί η ασυλία. Για την θητεία μου σας προκαλώ Δεν πήγα στην αδελφόρητα Σφακιωτών να μου δώσουν λεφτά στα χέρια να το πάω οδηγώντας στο δήμο για να βγώ δήμαρχος. Αλητήριε Θα σε κλείσω φυλακή αρκεί να μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία σου

Ο αναπληρωτής υπουργός επανήλθε εξαπολύοντας εκ νέου επίθεση στους δύο παραπάνω. Αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη είπε χαρακτηριστικά: "Απάντηση από τον κ. Γεωργιάδη αν είναι με τον Σόιμπλε ή με τους συνταξιούχους και τα νησία δεν πήρα. Δεν πετώ κουβέντες του αέρα. Ένα παράδειγμα και θα έρθουν και τα χαρτάκια. Είχατε ή όχι άμισθι συνεργάτη στο γραφείο σας μια κυρία που δεν έχει προσώντα και για να της βγάλετε μηνιάτικο την στείλατε στο ΚΕΕΛΠΝΟ για έργο πεδίου. Πως διορίστηκε; Με τα προσόντα της;"
Στον πρώην υφυπουργό Υγείας είπε"Σας ενημέρωσαν λάθος τα παπαγαλάκια σας. Το ασθενοφόρο στο δήμο Σφακίων ήταν από τα παλιά του δήμου Χανίων αλλά λειτουργικό. Η μήνυση που μου έκανε ο Σαλμάς είναι γιατί όπως αποδεικνύεται μέσα από μια σκανδαλωδέστατη διαδικασία τιμολόγισε με κλειστό νοσήλιο μια πράξη που γίνεται στο ιατρίο στα 1500 ευρώ ενώ τώρα τιμολογήθηκε στα 300 ευρώ. Κατέθεσε παραστατηκά για 850 χιλ ευρώ δεν θα τα πάρει και υα του ζητηθούν πίσω. Βγαίνουν οι πομπές σας στην φόρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.